banner388

İnsandan vefalı çıktılar...

Kaldırım kenarında uyuyakalan vatandaşı sokak köpekleri korudu.

İnsandan vefalı çıktılar...

Kaldırım kenarında uyuyakalan vatandaşı sokak köpekleri korudu.

12 Ağustos 2020 Çarşamba 18:47
İnsandan vefalı çıktılar...

Samsun'da sırtında sırt çantası ve elinde cep telefonu ile kaldırım kenarında uyuyakalan vatandaşı, sokakta başıboş dolaşan sokak köpekleri korudu.

CAN DOSTLARI...

Samsun'un İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi Barış Bulvarı kenarında sabah saatlerinde meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre 40 yaşındaki Celal Sezer, sırtında sırt çantası, elinde cep telefonu ile kaldırım kenarında uyuyakaldı. Cemal Sezer’i gören vatandaşlar durumu 112’ye ihbar etti. Sezer'in etrafını saran sokak köpeklerinin adeta onu korurcasına pozisyon almaları, görenlere ‘işte can dostları’ dedirtti.

Yoldan geçen vatandaşlar Sezer’e müdahale etti ve yüzüne su vurup uyandırdı. Vatandaşların müdahalesi ile uyanan Celal Sezer, sokak köpeklerinin etrafına yatıp beklediklerini öğrenince büyük şaşkınlık yaşadı. Celal S. köpekleri sevip onlarla yakından ilgilendi.
Celal Sezer, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tedavi talebini ise bir şeyinin olmadığını söyleyerek kabul etmedi. 
Vatandaşlar, bu ibretlik görüntü ile köpeklerin can dostu olduğunu gösterdiğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.