banner388

İller bankasından belediyelere 74 milyon kredi

Samsun’daki ilçe belediyeler İller Bankası A.Ş. Samsun Bölge Müdürlüğü’nden 74 milyon 158 bin 50 TL kredi talebinde bulundu.

İller bankasından belediyelere 74 milyon kredi

Samsun’daki ilçe belediyeler İller Bankası A.Ş. Samsun Bölge Müdürlüğü’nden 74 milyon 158 bin 50 TL kredi talebinde bulundu.

13 Temmuz 2017 Perşembe 17:30
İller bankasından belediyelere 74 milyon kredi

Samsun Haberİller Bankası A.Ş. Samsun Bölge Müdürü Osman Nuri Başaran, İl Koordinasyon Kurulu toplantısında kurum çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yerel yönetimlerce malzeme ve araç gereç alım işlerinde kullanılmak üzere bölge müdürlüğünden 74 milyon 158 bin 50 TL kredi talebinde bulunduğunu belirten İller Bankası A.Ş. Samsun Bölge Müdürü Osman Nuri Başaran, “Buna göre, Samsun Büyükşehir Belediyemiz 70 adet toplu taşıma alımı ve yol yapımı malzemesi alımı için 50 milyon TL, Bafra Belediyemiz 5 adet damperli kamyon, 5 adet çöp toplama aracı, 1 adet yol süpürme aracı alımı, yol yapımında kullanılmak üzere asfalt malzeme alımı ve bitüm alımı için 8 milyon 908 bin 050 TL, Asarcık Belediyemiz yol yapımı malzeme alımı, meydan düzenlenmesi işi için muhtelif malzeme alımı ve yol yapımında kullanılmak üzere parke taşı ve bordür alımı için 650 bin TL, İlkadım Belediyemiz bitüm ve bitümlü bağlayıcı malzemeleri alımı ve agrega malzemesi alımı için 6 milyon TL, Atakum Belediyemiz inşaat malzemesi alımı, hazır beton alımı, kilitli parke taşı alımı ve kum-mıcır alımı işi için 5 milyon 600 bin TL, Kavak Belediyemiz yol yapım malzemesi alımı için 3 milyon TL kredi talebinde bulundular” dedi.

İlçe belediyelerin 74 milyon 158 bin 50 TL’lik kredi taleplerine onay çıktığını belirten Başaran, şuana kadar belediyelere 5 milyon 755 bin 168 TL ödeme yapıldığını ve geri kalan nakdinde en kısa sürede yapılacağını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.