banner388

İLKEM Öğrencileri Unutmadı

Öğrencilerin yarıyıl tatiline girmesiyle beraber İLKEM eğitim kurumları da öğrenciler için bir takım etkinlikler düzenledi

İLKEM Öğrencileri Unutmadı

Öğrencilerin yarıyıl tatiline girmesiyle beraber İLKEM eğitim kurumları da öğrenciler için bir takım etkinlikler düzenledi

26 Ocak 2017 Perşembe 18:26
İLKEM Öğrencileri Unutmadı

Öğrencilerin yarıyıl tatiline girmesiyle beraber İLKEM eğitim kurumları da öğrenciler için bir takım etkinlikler düzenledi. İLKEM yapmış olduğu etkinlik programında her yaştan öğrencinin katılımını sağlarken aynı zamanda tatil sürecinde stres atmalarını sağlayacak alternatifler yaratıp eğitim açısından da geride kalmamaları için programlar oluşturdu.
 
Verilen hizmetlerden bazıları, gezi-ziyaret-sinema-spor- satranç turnuvaları oluştururken 8. Sınıf öğrencileri içinde TEOG kurslarının eğitimleri hizmetlerden bazıları olarak yer alıyor. Programlar her gün farklı şekillerde uygulanıyor.


 
Eğitimde destek maddiyatla değil başarıyla ölçülür diyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım sınırları içerisinde geride kalan senede 200 bin TL değerinde yatırımlar gerçekleştirildiğini söyledi. Eğitimde başarının maddiyatta saklı olmadığını söylerken vatan-millet-bayrak sevgisi aşılanabiliyorsa kendileri için asıl başarının onlar olacağını ifade etti.
Erdoğan Tok, ‘’Eğer bu değerleri verebiliyorsak başarılı evlatlarımız ülkemiz adına ekonomik refahı da gerçekleştireceklerdir. İLKEM Eğitim Kurumlarımızda her yıl yüzlerce öğrencimize eğitim vermekteyiz. Eğitimin yanında yaptığımız sosyal projelerle bilinçli, bilgili ve yarınlara donanımlı gençler yetiştiriyoruz. Bu günün gençleri yarının yöneticileri, doktorları, mühendisleri ve öğretmenleri olacaklardır. Bu nedenle eğitimin bir milletin güvencesi olduğunu biliyor ve yavrularımızı öyle yetiştiriyoruz” dedi.

İLKEM’deki kurslar
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un eğitime verdiği değerin önemli bir örneği olan İLKEM Eğitim Kurumlarında ana sınıfından başlayarak yıl içerisinde 610 öğrenciye eğitim ve öğretim verilmekte. 3, 4, 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri için okul müfredatındaki tüm dersleri kapsayan Okul Derslerine Takviye Kursu, 8. sınıf öğrencileri için TEOG Kursu, lise son sınıf ve lise mezunları için YGS ve LYS Hazırlık Kursları veriliyor.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.