banner388

İlkadımlı sporcular başarıdan başarıya koşuyor

İlkadım Belediyespor U14 kız Basketbol Takımı, Atakum AtılımSpor’u75-14 skorla yenerek kendi liginde yenilgisiz yola devam ediyor. 

İlkadımlı sporcular başarıdan başarıya koşuyor

İlkadım Belediyespor U14 kız Basketbol Takımı, Atakum AtılımSpor’u75-14 skorla yenerek kendi liginde yenilgisiz yola devam ediyor. 

09 Kasım 2019 Cumartesi 18:51
İlkadımlı sporcular başarıdan başarıya koşuyor

İlkadım Belediyespor U14kız Basketbol Takımı, Atakum AtılımSpor Basketbol takımını Mete Adanır Kapalı Spor Salonu’nda konuk etti. Kendi evinde yenilmezlik serisini sürdürmek için sahaya çıkan turuncu-mavi ekip taraftarının da büyük desteğini alarak maçın ilk çeyreğinde attığı isabetli basketlerle oyunda kurduğu üstünlüğü 49-07’lik skorla devre arasına taşıdı. İlk yarı bitiş düdüğünün ardından İlkadım Belediyespor U14 kız Basketbol Takımı, soyunma odasına giden ilkadım’lı basketçiler maçın ikinci yarısına muhteşem performansıyla ve iyi alan savunması yaparak Atakum AtılımSpor’u 75-14’luk skorla mağlup etti.

‘’Karaman 13 Kasım’daki Basketbol maçına herkesi davet etti’’

Salondaki atmosferin her zamanki gibi müthiş olduğunu aktaran İlkadım Belediyesi Spor Müdürü Hakan Karaman; Sporcu ailelerin, çocukların olduğu dopdolu bir salonda oynamak gerçekten müthiş bir duygu. Basketbolcularımızın yenilgisiz sürdürdükleri maçlar bizlere ayrı bir gurur veriyor. Oyuncularımızın göstermiş oldukları ciddiyet, konsantrasyon ve gayret için tebrik ediyorum. Bunun devamını ileriki haftalarda da sağlamaya çalışacağız. Bu vesile ile 
13 Kasım Çarşamba günü Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda Saat 18.00 ‘da İlkadım Belediyesi U18 Kız Basketbol Takımı ile Atakum Belediyespor Basket Takımı ile oynanacak olan basketbol maçına tüm ilçe halkımızı maça davet ediyor ve halkımızdan destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.

‘’Takım ruhunu sahaya yansıtıyoruz’’

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a ve tüm destekçilere teşekkür eden İlkadım Belediyesi U14 Kız Basketbol takım antrenörleri Can Küntüşlü ve Hasan Yaşar ;’’ İlkadım’da basketbol her zaman üst seviyede olacaktır. Sahada sonuna kadar, son topa kadar savaşacak bir takım var. Gerek turnuvalarda gösterdiğimiz başarı gerekse hazırlık maçlarındaki performansımız ile takım ruhunu sona ana kadar yansıtıyoruz. Galibiyet serimiz de bunun göstergesi oluyor” dedi.

‘’Rakip takıma tatlı ikramı’’

Bitiş düdüğü ile güzel görüntülere sahne olan basketbol maçında galibiyet sevincini yaşayan U14 Kız Basketbol takımı İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın göndermiş olduğu tatlı ikramını Atakum AtılımSpor’lu basketçilerle birlikte paylaştı.


 

Anahtar Kelimeler:
Samsunİlkadım Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.