banner388

İlkadımlı miniklerden örnek davranış

İlkadım Belediyesi'ne bağlı merkezde Mehmet Akif Ersoy anıldı.

İlkadımlı miniklerden örnek davranış

İlkadım Belediyesi'ne bağlı merkezde Mehmet Akif Ersoy anıldı.

16 Mart 2020 Pazartesi 19:43
İlkadımlı miniklerden örnek davranış


İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı hizmet veren, İlkem Etüt ve Eğitim Merkezlerinde(İLKEM) Milli Şair Mehmet Akif Ersoy anıldı.

ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Öğrenci velilerinin de katıldığı programda şehitlere saygı duruşunda bulundu. Akabinde İstiklal Marşının okunuşu, Millî şair Mehmet Akif Ersoy’un hayatı, Milli Mücadele azmi sinevizyon eşliğinde sunuldu. Öğrenciler gösteride şiirler okudu. 
 İstiklal Marşı’nın 10 kıtasının okunduğu ve Mehmet Akif Ersoy’un hayatından örnek kesitlerin sunulduğu anma programda gözyaşları sel oldu. 

 723 tane şiirin içinden birinci seçilen şiire 500 TL ödül verildi. Verilen ödülü vefalı öğrenciler “Darül-Mesaiye” ye bağışladı.

"TÜRK KÜLTÜRÜNÜ GENÇLERE TANITMALIYIZ"

Etkinlik hakkında konuşan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “İstiklal Marşı milletimizin mukaddesleri uğruna yemin ettiği manzum ifadedir. Her zaman ilkelerine bağlı milletin evlatları olarak İstiklal Marşı sözlerine layık olmanın gayreti içerisinde çalışmalıyız. Bizim bu programdaki amacımız Türk tarihini, Türk kültürünü gençlerimize tanıtmak" dedi.

Program sonunda eğitim koordinatörü Davut Öz, çalışmalarından dolayı katılım sağlayan öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
IlkadımSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.