banner388

İlkadım’da çocuklara hediye kitap

İlkadım Belediyesi 23 Nisan Çocuk Bayramı kapsamında çocuklar için etkinlikler düzenledi

İlkadım’da çocuklara hediye kitap

İlkadım Belediyesi 23 Nisan Çocuk Bayramı kapsamında çocuklar için etkinlikler düzenledi

20 Nisan 2017 Perşembe 14:52
İlkadım’da çocuklara hediye kitap

Hikaye kitabı olan ‘’levent ile şirin’’ serisinin müzikli gösterisi Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

Gerçekleştirilen etkinlikte paylaşma, yardımlaşma, toplumsal değerler anlatılırken kitapların çocuk dünyasındaki etkilerinden ve hayal güçlerinin zenginleştirilmesi ve geliştirilmesi bakımından düzenlenen etkinliklerde çocuklar doyasıya eğlenmenin tadını çıkardı

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, , " 23 Nisan Çocuk Etkinlikleri kapsamında Levent ile Şirin kitaplarının oyuna dönüştürüldüğü Müzikal Tiyatro Gösterisini ücretsiz olarak  çocuklarımızla buluşturduk. Çocuklarımızla birlikte olduk, onların heyecanını paylaştık. Tiyatro eğitimin önemli bir parçasıdır. Eğitici ve öğretici müzikal tiyatro ile çocuk kitaplarının renkli dünyasında değerlerimizi öğreten bu karakterlerin  yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza paylaşma, yardımlaşma, aile ve toplumsal  değerleri anlatıyoruz." diye konuştu.
 
 

Anahtar Kelimeler:
Samsunİlkadım Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.