banner388

İlkadım ve Atakum'da 9 adreste hırsızlık

Samsun'da 9 ayrı hırsızlık olayına karışan şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

İlkadım ve Atakum'da 9 adreste hırsızlık

Samsun'da 9 ayrı hırsızlık olayına karışan şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

10 Ocak 2020 Cuma 09:47
İlkadım ve Atakum'da 9 adreste hırsızlık

Samsun'un İlkadım ve Atakum ilçelerinde bulunan 9 adresten hırsızlık yapan Ü.A. yakalanarak gözaltına alındı.

Olay İlkadım ve Atakum ilçelerinde 2 Kasım 2019 ile 30 Aralık 2019 tarihlerinde gece saatlerinde yaşandı. 9 ayrı iş yerinden ve evden yaklaşık 165 bin lira değerinde çeşitli marka ve modellerde televizyon, laptop, maktap, şarjlı vidalama aleti, lazer terazi, çeşitli markalarda parfüm, çok sayıda musluk ile batarya, çeşitli ziynet eşyaları ile kol saatleri, antika ve hurda bakır ile bakır kablolar çalındı.  

ÇALINTI EŞYALAR İLE YAKALANDI


Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekiplerinin  olaylarla ilgili başlattığı soruşturma kapsamında 37 yaşındaki Ü.A.'yı yakalayarak gözaltına alındı. Öte yandan şahısla birlikte çalıntı 4 adet parfüm, 2 adet roll on ve 3 adet krem kozmetik malzeme, 7 adet kol saati, çok sayıda çeşitli takı eşyası, çeşitli markalarda 5 adet matkap ve vidalama aleti ile bunlara ait şarj makineleri ve uçlar, 38 parça bakır süs eşyası ve 23 parça gümüş renk süs eşyası, 3 adet farklı boyutlarda plazma tv, 1 adet laptop, 2 adet ütü, 1 adet dijital fotoğraf makinesi, 1 adet ankastre fırın ve davlumbaz ile çeşitli küçük elektronik aletler ele geçirildi.

Emniyetteki işleri tamamlanan zanlı bu sabah Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

Son Güncelleme: 10.01.2020 19:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erhan... 2020-01-10 11:56:03

Yub bee arkadaş.Avm açacak kadar malzeme toplamış adam...