banner388

İlkadım üniversiteye hazırlıyor

İlkadım Belediyesi'nin açmış olduğu kurslar sayesinde gençler üniversiteye hazırlanma imkanı buluyor.

İlkadım üniversiteye hazırlıyor

İlkadım Belediyesi'nin açmış olduğu kurslar sayesinde gençler üniversiteye hazırlanma imkanı buluyor.

18 Şubat 2020 Salı 18:55
İlkadım üniversiteye hazırlıyor

İlkadım Belediyesi tarafından, İlkadım İlçe Halk Eğitim Merkezi'nde açılan  üniversiteye hazırlık kurslarında, üniversiteye hazırlanan gençler eğitim görüyor. 

 Hafta içi ve hafta sonu aralıksız devam eden kurslar ile hem okul derslerinde hem de üniversite sınavında başarı hedefleniyor.
Konuyla ilgili İlkadım Belediye Başkanı Necaattin Demirtaş, “Türkiye’nin en iyi üniversitelerinde okuyarak geleceğe güvenle bakan gençler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Bu nedenle üniversite hazırlık kurslarımızla deneyimli ve başarılı öğretmenlerimiz eşliğinde kurslarımız devam ediyor. Öğrencilerimizin yakalayacakları başarı onlar için ne kadar önemliyse bizler için de aynı derecede önemli. İlkadımlı vatandaşlarımızla büyük bir aile olduk ve ailemizin genç bireylerinin gelecekleri için elimizden geleni yaparak eğitimde fırsat eşitliği sağlamayı hedefliyoruz. İLKEM kurslarımız ile gençlerin geleceğe umutla bakmasına vesile olmaktan mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bi hayran 2020-02-19 10:35:32

en sagda tek oturan kız merhaba :)

Misafir Avatar
Aylin 2020-02-19 14:09:27 @bi hayran

mrb :)

Beğenmedim! (0)