banner388
banner390
banner410
banner408

İlkadım 'Reis'i İzledi

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve AK Parti İlçe Başkanı Adnan Varol, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatından kesitler sunan “Reis” filmini izledi.

banner269

İlkadım 'Reis'i İzledi

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve AK Parti İlçe Başkanı Adnan Varol, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatından kesitler sunan “Reis” filmini izledi.

08 Mart 2017 Çarşamba 13:24
İlkadım 'Reis'i İzledi

Samsun Haber - İlkadım Belediyesi tarafından organize edilen sinema etkinliğinde, İlkadım AK Parti İlçe Teşkilatı, belediye meclis üyeleri, belediye çalışanları, İlkadım muhtarları bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çocukluk dönemi ile belediye başkanlığını konu alan “Reis” filmini İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, eşi Hatice Tok, kızı Büşra Tok, AK Parti İlçe Başkanı Adnan Varol, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oktay Avcılar, İlkadım ilçe teşkilat üyeleri, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve aileleri ile birlikte izledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çocukluk dönemi ile belediye başkanlığını konu alan “Reis”
 

“İzlenmesi gereken önemli bir eser”

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Cumhurbaşkanımızı seviyoruz, onun hayatının her devresi bizim için önemli. Sayın Cumhurbaşkanımızın hayatını anlatan film çocukluk yıllarında Türkiye’nin bir dönemine de ışık tutuyor. Reis filmi izlenmesi gereken önemli bir eser” dedi.

“Kendini milletin üstünde görenler asla başarılı olamaz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatından kesitler sunan Reis filmini izleyen Başkan Tok, “Filmde de gördüğümüz gibi bu ülkede kendini milletin üstünde gören çok insan vardı. Ama gücünü her zaman milletten almış ve belediye başkanlığından devletin zirvesi olan Cumhurbaşkanlığına giden yolda asla millete arkasını dönmemiş Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bizlere ve bilhassa gençlere tam bir örnektir. Milletin yanında olmayan, millete sırtını dönerek onun değer ve ihtiyaçlarını önemsemeyen her yapılanma tarihe gömülmeye mahkumdur” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.