banner388

İlkadım Kent Konseyi Toplantısı

İlkadım Kent Konseyi 22 Haziran'da düzenlenecek genel kurul ile yeni yönetimini belirleyecek.

İlkadım Kent Konseyi Toplantısı

İlkadım Kent Konseyi 22 Haziran'da düzenlenecek genel kurul ile yeni yönetimini belirleyecek.

09 Haziran 2016 Perşembe 15:59
İlkadım Kent Konseyi Toplantısı

2009 yılından buyana faaliyetlerini sürdüren İlkadım Kent Konseyi 4. dönem yönetimini belirleyecek. 22 Haziran'da gerçekleştirilen olan İlkadım Kent Konseyi genel kurul toplantısında konsey yeni başkanını ve yürütme kurulunu belirleyecek.
Kent konseylerine önemli görevler yüklenmiş ve bu görevlerin yerine getirilmesinde çok ortaklı bir anlayışın hakim kılınmasının planlandığını söyleyen İlkadım Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Bünyamin Kocaoğlu, bu özelliği ile de kent konseylerini yerel demokrasi platformu olarak adlandırmanın yanlış olmayacağını kaydetti. Kocaoğlu "Daha önce bir dönem Canik Kent Konseyi Başkanlığı, 2014 yılı Haziran ayından itibariyle de İlkadım Kent Konseyi Başkanlığı görevini üstlenmekteyim. Beni bu göreve layık gören, öneren ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok’a katkılarından dolayı şahsım ve yürütme kurulum adına şükranlarımı sunuyorum. Genel kurulunu yapmış olduğumuz İlkadım Kent Konseyimizde 24 Haziran 2014 tarihinden buyana büyük özveriyle çalışmalarını sürdüren yürütme kurulu üyeleri arkadaşlarıma, kadın ve gençlik meclisi başkanlarıma, çalışma grubu başkanlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kocaoğlu, 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 76. Maddesi dahilinde gerçekleştirilen İlkadım Kent Konseyi 2016 Yılı IV. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı 22 Haziran Çarşamba günü saat 14.00’te Gazi Sahnesi’nde yapacaklarını belirtti.
 

Son Güncelleme: 09.06.2016 16:08
Anahtar Kelimeler:
IlkadımBaşkanKonsey
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.