banner388

İlkadım Kavaklılar kahvaltıda buluştu

Samsun'da kurulduğu günden itibaren gerçekleştirdiği etkinlikler, projeler ve sosyal yardımlarla dikkat çeken İlkadım Kavaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından buluşma etkinliği düzenlendi.

İlkadım Kavaklılar kahvaltıda buluştu

Samsun'da kurulduğu günden itibaren gerçekleştirdiği etkinlikler, projeler ve sosyal yardımlarla dikkat çeken İlkadım Kavaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından buluşma etkinliği düzenlendi.

19 Temmuz 2021 Pazartesi 17:53
İlkadım Kavaklılar kahvaltıda buluştu

Korona virüsü salgını nedeniyle uzun zamandır bir araya gelemeyen dernek üyeleri, normalleşme sonrası pandemi tedbirleri çerçevesinde düzenlenen kahvaltı organizasyonunda buluştu.

ÜYELERE TEŞEKKÜR ETTİ

İlkadım Kavaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı SMMM Levent Kaya, pandemi nedeniyle uzun bir süredir bir araya gelemediklerini, kahvaltı organizasyonuna katılım sağladıkları için dernek üyelerine ve ailelerine teşekkür etti. Levent Kaya, derneğin gerçekleştirdiği etkinlik, sosyal yardım ve projelerden bahsetti.

KURBAN BAYRAMI'NI KUTLADI

Dernek Başkanı Levent Kaya, "Türk-İslam alemi başta olmak üzere, mazlum coğrafyalarda yaşayan tüm müslümanların, gurbetteki hemşehrilerimizin, Kavak ve Samsun halkının Kurban Bayramı'nıtebrik ederek, sağlık, mutluluk, barış ve huzur getirmesini diliyorum" dedi. Etkinlik toplu fotoğraf çekimi sonrası son buldu.

BOL BOL SOHBET ETTİLER

İlkadım KavaklılarKültürYardımlaşma veDayanışmaDerneği Başkanı SMMM LeventKaya ve yönetim kurulu tarafından Samsunum-1 Gemisi'nde organize edilen kahvaltı etkinliğine üyeler ve aileleri katıldı.Nezih bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda üyeler ve aileleri eğlenceli vakit geçirirken, bol bol sohbet etme imkanı yakaladı.

ETKİNLİĞE YOĞUN KATILIM

Kahvaltı etkinliğineDerneğinOnursal Başkanı ve Liv Hospital Başhekimi Opr.Dr. YılmazKaragöz, Samsun Tarım İl Şube MüdürüOrhan Şanlı, Kardeş Dernek Sinoplular Derneği Başkanı Gülser Övet Kesimal, Dernek üyesi Kavak Go Petrol ve Dörtler Kireç'in sahibi Çetin Örsel, Emirli Köyü Derneği Başkanı ve Derneğin Danışma Kurulu Başkanı Naci Cingöz, siyasi partilerdeki il ve ilçe teşkilatlarında yönetici olan dernek üyeleri, Kuzey Yıldızı Mahallesi Muhtarı Abdullar Kaya, Saitbey Mahallesi Muhtarı Nevzat Seven, Çay Mahallesi Muhtarı Kadir Demirtaş, Anadolu Mahallesi Muhtarı Şerif Yavşan ve davetliler katıldı.

Kaynak: Hedef Halk

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.