banner388

İlkadım'ın yeni Milli Eğitim Müdürü SAL'dan

Samsun İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Samsun Anadolu Lisesi (SAL) Müdürü Halil İbrahim Akmeşe tayin oldu.

İlkadım'ın yeni Milli Eğitim Müdürü SAL'dan

Samsun İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Samsun Anadolu Lisesi (SAL) Müdürü Halil İbrahim Akmeşe tayin oldu.

26 Ocak 2018 Cuma 22:48
İlkadım'ın yeni Milli Eğitim Müdürü SAL'dan

Samsun İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Samsun Anadolu Lisesi (SAL) Müdürü Halil İbrahim Akmeşe atandı. Akmeşe konu hakkında mesai arkadaşları, öğrencileri veliler ile vedalaşmak için yayımlamış olduğu mesajda şu ifadelere yer verdi;

"Türk eğitim tarihinin en etkili ve en önemli eğitim kurumlarından birisi olan Samsun Anadolu Lisesi , mensup olan herkesin gurur duyduğu ve şevkle çalıştığı bir eğitim kurumudur. Samsun Anadolu Lisesi gibi geçmişi büyük başarılarla dolu bir okulda çalışmak, başarılı olmaktan başka seçeneği olmadan çalışmaktır. Bu okulda görev yapan tüm yönetici ve öğretmenlerin diğer okullardan farklı olarak böyle bir baskı altında çalıştığı unutulmamalıdır.

İşte bu bilinçle, son bir kaç yıl içinde okulumuzun hızla dönüşümünü gerçekleştirmek ve yeni bir okul türü olarak çocuklarımıza hizmet etmesini sağlamak için çok yoğun bir tempoda çalıştık. Mevcut başarıyı, akademik, sosyal, sportif ve kültürel alanda devam ettirmeyi ve daha iyi seviyelere çıkarmayı tüm çalışma arkadaşlarımla yani sizlerle başardık.

Bugün SAL, sanatta , sporda , akademik ve kültürel alanda adından il içi ve dışında çokça bahsedilen bir eğitim kurumudur. Ulusal bilim kampı ile eğitim camiasında bir ilki gerçekleştiren , ülke dışında pek çok proje hareketliliğine sahip, sporda ve sanatta aldığı ödüllere yenilerini eklemeyi başaran okulumuz, iyi bir sistem kuran başarılı eğitimcilerin ve öğrencilerimin eseridir.

SAL'da kurduğumuz bu başarılı atmosfer birlikte oluşturduğumuz bir sinerjinin ürünüdür. Uzun yıllar birlikte çalışmaktan büyük keyif duyacağım bu ekibe, öğrencilerime ve okulumuzun eğitim kadrosu sizlere sonsuz güveniyorum.

Ancak şahsıma emanet edilecek yeni bir görev için büyük SAL ailesinden ayrılmak zorunda olduğumu üzülerek bildiririm. İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak ülkemize, çocuklarımıza, hizmet etmeye devam edeceğim.
SAL'da kurduğumuz bu düzen ve sistemin sizlerle çok daha iyi yerlere yükseleceğine yürekten inanıyorum. Sizlerin ve çalışmalarınızın her zaman destekçisi olacağım. Bu hem bir söz hem de yerine getirmekten keyif duyacağım bir vazifedir.

Birlikte çalıştığım tüm arkadaşlarıma ve öğrencilerime attığımız her adım ve aldığımız her kararın gerçekleşmesine verdikleri destek için teşekkürler ederim. Bu ülkenin çocuklarına her kademede hizmet eden eğitim ordusuna, sizlere ve öğrencilerime muvaffakiyet diler , sevgi ve saygılarımı sunarım."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.