banner388

İlkadım'ın "Genç sporcuları" buluştu!

İlkadım'da birçok branşta sporunu icra eden binden fazla sporcu, İlkadım Belediyesi Mete Adanır Spor Salonu'nda bir araya gelerek yeni sezon öncesi moral topladı.

İlkadım'ın "Genç sporcuları" buluştu!

İlkadım'da birçok branşta sporunu icra eden binden fazla sporcu, İlkadım Belediyesi Mete Adanır Spor Salonu'nda bir araya gelerek yeni sezon öncesi moral topladı.

30 Ekim 2019 Çarşamba 19:40
İlkadım'ın "Genç sporcuları" buluştu!

İlkadım Belediyespor bünyesinde birçok branştaki binden fazla sporcu, bir araya gelerek büyük bir sporcu ordusu oluşturdu. İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcıları Şerif Mırık ve Ramazan Bayraktar, İlkadım Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hakan Karaman, İlkadım Mahalle Muhtarları ve velilerin katıldığı buluşma; genç sporcular için moral olurken, yaşanan birlik ve beraberlik duygusu da ortamda aile sıcaklığı yarattı.

24 antrenör ve 3600 sporcu

Samsunluları spora davet eden İlkadım Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hakan Karaman; "İlkadım Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü olarak her yaştan vatandaşımızı spor ile buluşturmak için yoğun bir tempoda çalışıyoruz. 16 branşta 24 uzman antrenörümüz ile 3600 lisanslı sporcumuzu ulusal ve uluslararası müsabakalara hazırlıyoruz. Gençlerimizin disiplin içerisinde sosyal ve duygusal gelişimlerinin sağlıklı olması amacı ile takım ruhunu yaşatarak büyük başarılar yakalıyoruz. Bunun yanı sıra 2019 yılı için sporcularımızdan hariç 13 bin vatandaşımızı sporla buluşturmayı amaçlıyoruz." dedi.

"Spor için eşsiz bir altyapı var"

Gençleri sporla buluşturmaktan mutlu olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Şerif Mırık; "İlkadım Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş öncülüğünde gençlerimizi sporla buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Öncelikle genç kardeşlerimizin sağlam karakterli, başarılı ve donanımlı birer birey olmaları için disiplinli bir çalışma yürütüyoruz. Her şeyden önce Türklük ve vatan sevgisi bilinci ile gençlerimiz ve çocuklarımızla büyük başarılar elde ediyoruz ve edeceğiz. Burada spor için eşsiz bir altyapı var. Müdürlük çalışanlarımız, antrenörlerimiz ve bizler her zaman sizlerin yanındayız. Binlerce vatandaşımız tesislerimize spor için geliyor ama sizlerden ricam yakınlarınızı arkadaşlarınızı ve tanıdıklarınızı spora teşvik etmek. İlkadım Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Bu düşüncelerle spor alanında başarılı olmalarının yanında, evlatlarımızı donanımlı ve vatanını seven birer birey haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

Demirtaş; "Spor yapmak isteyenlerin hizmetindeyiz"

Resmi bir program nedeni ile buluşmaya üzülerek katılamadığını bildiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; "Genç sporcularımızın her birini ayrı ayrı selamlıyor ve başarılar diliyorum. Sizlerin geleceği için bizler gece gündüz çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. İlçemizin her yerinde spor yapmak isteyen vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Spor ile sağlıklı bir geleceğe adım atıyoruz. Güzel bir birliktelikle büyük bir aile olmanın mutluluğunu yaşatan tüm halkımıza ve sporcularımıza yürekten teşekkür ederim." diyerek düşüncelerini iletti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.