banner388

İlkadım Gençlik Meclisinde yeni dönem 

İlkadım  Kent Konseyi Gençlik Meclisi Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Yapılan seçim sonucunda Gençlik Meclisi'nin yeni Başkanı Bilgehan Yahya Atasoy oldu.

İlkadım Gençlik Meclisinde yeni dönem 

İlkadım  Kent Konseyi Gençlik Meclisi Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Yapılan seçim sonucunda Gençlik Meclisi'nin yeni Başkanı Bilgehan Yahya Atasoy oldu.

21 Kasım 2019 Perşembe 11:21
İlkadım Gençlik Meclisinde yeni dönem 

İlkadım Kent Konseyi Gençlik Meclisi olağan genel kurul toplantısı ilkadım Belediyesi yeni hizmet binası konferans salonunda yoğun katılım ile gerçekleştirdi. Açılış ve yoklama yapılmasının ardından, tüm üyelerin katıldığı toplantıya Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlandı. Divan Heyetinin yerini almasından sonra, açılış konuşmasını bir önceki dönemin Gençlik Meclisi Başkanı Eğitimci Pınar Akbulut yaptı. Akbulut; İlçemizde çok güzel sürdürülebilir projeler gerçekleştirdik. Gençlik için kadınlar için güzel çalışmalar yaptık. İnşallah yeni yönetimle birlikte daha güzel çalışmalara imza atacağız'' şeklinde konuştu.

''Gençlerimiz kent yönetimine katılım sağlamalı''

Gençlerin çok önemli olduğunu, gençlerle birlikte proje yapmanın kendisini çok heyecanlandırdığını dile getiren İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Şerif Mırık; Gençlik Meclisi'nin kent yönetiminde üstlendiği sorumluluğa dikkat çekti. Mırık, "Gençlerin kent yönetiminde karar alma mekanizmalarına katılmaları, gençlik ve kentle ilgili sorunların çözümünde aktif rol almaları, kentsel kimlik ve aidiyet bilincini geliştirmeleri, ilçede yaşayan gençlerin ihtiyaçlarına uygun projeleri hayata geçirmeleri, gençlik meclisimizin en önemli hedefi olmalıdır. İlkadım Gençlik Meclisi nice projelere ve nice başarılı programlara imza atacağına inanıyor İlkadım Gençlik Meclisi'nin yeni yönetimine başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

''İlkadım ve Samsun'u özlediği hizmetlerle buluşturacağız''

Gençlik Meclisi çalışmalarının bir bayrak yarışı olduğu ve bu bayrağı her zaman daha ileri noktalara taşıma gayretinde olunması gerektiğini ifade eden İlkadım Kent Konseyi Başkanı Yahya Taşkıran; Göreve geldiğimiz günden itibaren İlkadım Kent Konseyi Genel Kurulu, İlkadım Kadın Meclisi Genel Kurulu ve bugün de son olarak İlkadım Gençlik Meclisi genel kurulu gerçekleştirdik. Çalışma gruplarını oluşturduk bugün itibariyle tüm çalışma gruplarımız da oluşturduğumuz meclisler ile yoğun bir çalışma temposuna gireceğiz. Gençler için yapacağımız çalışmalarda bu şuurla hareket etmeli ve azmi bırakmamalıyız. Yürüdüğümüz bu kutlu yolda gençlik topluma öncülük edecek, inancımızı, kültürümüzü ve değerlerimizi geleceğe taşıyacaktır. İnanıyorum ki, İlkadım ve Samsun özlediği hizmetlerde buluşturacağız'' dedi.

''Yeni başkan Bilgehan Yahya Atasoy oldu''

Konuşmaların ardından toplantıda gündemin 3. Maddesi olan Divan Kurulu seçimi gerçekleştirildi. İlkadım Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu  akabinde Gençlik Meclisi başkanlık seçimi yapıldı. Başkanlık seçimine tek aday olarak giren Bilgehan Yahya Atasoy genel kurul tarafından oybirliğiyle İlkadım Kent Konseyi gençlik Meclisi başkanı oldu.

 ''Yürütme Kurul üyelerine ve Başkan Demirtaş'a teşekkür etti''

Yeni seçilen İlkadım Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Bilgehan Yahya Atasoy yaptığı teşekkür konuşmasında; Bir önceki başkanın güzel projelerini bundan sonra da birlikte devam ettireceklerini gençler için şehrimiz için çok güzel projeler yapacağına ve kendisini bu göreve layık gören Genel Kurulu bu süreçte birlikte çalışacağı Yürütme Kurulu üyelerine İlkadım'da gençlere her zaman destek veren İlkadım Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş'a bizlere sağladığı desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

''Yoğun Katılım sağlandı''

Genel Kurul toplantısına Kent Konseyi Başkanı Yahya Taşkıran İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Şerif Mırık, KADEF dernekleri Konfederasyonu Başkanı Bayram Erişkin, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri ve Samsun'da faaliyet gösteren gençlik dernekleri katılım sağladı.

Anahtar Kelimeler:
Samsunİlkadım Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.