banner388

İlkadım'dan Terme için seferberlik

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, selden büyük zarar gören vatandaşların ve esnafın bir an önce hayatlarının normale dönmesi için çaba gösterdiklerini söyledi. 

İlkadım'dan Terme için seferberlik

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, selden büyük zarar gören vatandaşların ve esnafın bir an önce hayatlarının normale dönmesi için çaba gösterdiklerini söyledi. 

28 Ağustos 2019 Çarşamba 22:21
İlkadım'dan Terme için seferberlik

İlkadım Belediyesi, Terme ve Salıpazarı'nda yaşanan sel felaketi sonrası Terme için seferber oldu. Belediye sel sonrası bölgedeki vatandaşın rutin hayata dönmesi için ilçede yürütülen temizlik çalışmaları için sulama tankerleri ve iş makinelerini ilçeye gönderdi. Yaraları hep birlikte saracaklarını ifade ederek mağduriyetleri en aza indirmek için yapılan çalışmalara destek olacağını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “İlçede yürütülen temizlik faaliyetleri kapsamında mağduriyet yaşayan vatandaşlarımızın el ele vererek kısa sürede yaralarını saracağız” dedi. 

“Afetzedelerin yaşadıkları acıyı derinden yaşayan biriyim” 
Terme halkına geçmiş olsun dileklerini ileten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Çaresizliğin ne demek olduğunu çok iyi bilenlerdenim. 1999 Marmara depreminde yaşadığım o anı hiçbir zaman unutamıyorum. Bir afetzede olarak Terme'de ve Salıpazarı'nda selden zarar gören vatandaşlarımızın şu an hangi halde olduğunu, nasıl sıkıntılar yaşadığını, anlıyorum. Bu manada selden büyük zarar gören vatandaşların ve esnafın bir an önce hayatlarının normale dönmesi için bölgeye Temizlik ekiplerini gönderdik. Terme halkının yanındayız. Yaşadıkları acıyı paylaşıyoruz. İlkadım Belediyesi olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız ekiplerimizi ilçemize yönlendirdik” diye konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kartal 2019-08-28 22:37:22

Kim ne derse desin sen adamsın Allah kalbine ğöre versin.

Avatar
Mehmet 2019-08-29 16:11:38

Maaş alamıyorsanız bırakın kardes8m yattınız yerden yarim maaş çok bile . Helâl olsun necattin başkan a sokaklara gelince en az önceki kadar temiz .

Avatar
Önce 2019-08-28 23:08:28

Önce sokakları temizlesin çalışanlarının maaşını ödesin ..

Misafir Avatar
Yuzssuzz 2019-08-29 00:48:39 @Önce

Kardeş maaşını alamıyorsan. Bırak belediyeyi bu kadar basit muhalefetlik yapma adam insanlık yapıyor senın anlayışın bumu işte senin kıblen belli

Beğenmedim! (0)
Avatar
Çalışan 2019-08-29 17:35:17

Maaşlarımızı yatır önce bırak sağı solu.