banner388
banner390
banner410
banner408

İlkadım'dan Koronavirüse karşı 7/24 mücadele

İlkadım Belediyesi ekipleri Koronavirüs salgınına karşı 7/24 mücadeleyi sürdürüyor. 600'den fazla personel virüse karşı görev başında Samsun halkı için mücadele ediyor.

banner269

İlkadım'dan Koronavirüse karşı 7/24 mücadele

İlkadım Belediyesi ekipleri Koronavirüs salgınına karşı 7/24 mücadeleyi sürdürüyor. 600'den fazla personel virüse karşı görev başında Samsun halkı için mücadele ediyor.

29 Mart 2020 Pazar 19:06
İlkadım'dan Koronavirüse karşı 7/24 mücadele


MÜCADELEYE DEVAM

İlçe genelinde temizlik, ilaçlama, bilgilendirme gibi alanlarda 600'den fazla personel, Koronavirüse karşı mücadele etmeye devam ediyor. 
İlkadım Belediyesi Kültür Merkezlerinde eğitmenlik yapan usta öğretici ve kursiyerlerin gönüllü katılımı ile gerçekleştirilen proje ile üretilen koruyucu maskeler korona virüsü kapsamında görev yapan kamu çalışanlarına ücretsiz dağıtılıyor.  


İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, konuyla ilgili: “Önce sağlık önce vatandaşımız diyerek insanüstü bir mücadeleyi sürdürüyoruz. Halkımızın sağlığı için mücadele ediyoruz” dedi.


VEFA TİMİ GÖREVDE


65 yaş üstü, kronik rahatsızlığı bulunan ve engelli vatandaşların evden çıkamadıkları için


 ihtiyaçlarının karşılanabileceğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Vefa Timini kurdu. Oluşturulan tim 444 55 01 ve 0505 178 55 01 numaralı telefonlarla doğrudan ya da valilik aracılığı ile belediyeye ulaştırılan taleplere anında cevap verebiliyor. 7 araç ve 30 personel ile vatandaşların taleplerini karşılayan Vefa Timi 7/24 çalışıyor.


Günlük rutin temizlik işlerini 350 kişilik bir ekiple yürüten İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, tüm ilçeyi sokak sokak ilaçlı ve köpüklü suyla yıkayarak dezenfekte etmek amacı ile 50 kişilik bir temizlik ekibi kurdu.


Ayrıca Ulaştırma Hizmetleri Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar kapsamında şehir içi ve şehirlerarası toplu taşıma araçlarında alınacak önlemler, şoförlere vatandaşlara anlatıldı.

Yaşanılan zor günlerin geride kalacağını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Bu zor günlerde önce sağlık önce vatandaşımız diyerek insanüstü bir mücadeleyi ilçemiz genelinde sürdürüyoruz. Birçok çalışanımız izin kullanmak için talep de dahi bulunmadan görevlerini en iyi şekilde ve fedakarca sürdürüyor. Başta İlkadım olmak üzere şehrimiz ve hatta ülkemize böyle zor bir zamanda sağlayabileceğimiz her faydanın büyük önemi olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle görevimizin başından bir an bile ayrılmadan her birimiz üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Halkımızın sağlığı için mücadele ediyoruz. Bu süreç boyunca evde kal çağrılarına mümkün oldukça uyan hemşehrilerime ve özveri ile mücadeleye devam eden mesai arkadaşlarıma yürekten teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.