banner388

İlkadım'dan harika proje! Belediye vatandaşın ayağına geliyor

İlkadım Belediyesi "Belediye Mahallemizde" projesi ile belediyeyi vatandaşın ayağına taşıyor. Kurulacak olan çadırlar ile mahalle sakinleri sorun ve taleplerini iletebilecek.

İlkadım'dan harika proje! Belediye vatandaşın ayağına geliyor

İlkadım Belediyesi "Belediye Mahallemizde" projesi ile belediyeyi vatandaşın ayağına taşıyor. Kurulacak olan çadırlar ile mahalle sakinleri sorun ve taleplerini iletebilecek.

12 Eylül 2019 Perşembe 20:34
İlkadım'dan harika proje! Belediye vatandaşın ayağına geliyor

"Yerine hizmet, yerinde çözüm" anlayışı ile yeni bir projeye imza atan İlkadım Belediyesi kurulan hizmet çadırı ile mahalle sakinlerinin talep ve sorunlarını dinleyecek.

HİZMET ÇADIRI

İlkadım'da hizmet seferberliği başlattıklarını dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Hizmet çadırımızı her hafta başka bir mahallemize kurarak o mahallenin tüm ihtiyaçlarını ilk ağızdan dinleyerek karşılıklı iletişim ile hızlı çözümler üreteceğiz. ‘Belediye Mahallenizde’ ismini verdiğimiz projeyle adeta o mahalleyi hizmetle kuşatacağız. Mahallemizin muhtarı, ilgili başkan yardımcımız ve birim müdürlerimiz, çevre sakinlerinin acil ihtiyaç ve taleplerini yerinde dinleyerek çözüme kavuşturacak. Bu sayede sorunları yerinde çözerek, hizmeti vatandaşımızın ayağına getirmiş olacağız. Ayrıca mahalle sakinlerimize sağlık ekiplerimizle birlikte ücretsiz sağlık taraması yapacağız” diye konuştu.

HALKIN HİZMETKARIYIZ

Tüm ilçe genelindeki mahallelere misafir olarak, mahalle sakinleri ile yerinde hizmet yerinde çözüm için bir araya geleceklerini belirten Başkan Demirtaş, ''Görevi devir aldığımız günden itibaren belediyenin mali anlamda büyük bir borç yükünün altında olmasından dolayı hizmet yapmakta sıkıntı yaşıyoruz. İlçemizin farklı mahallelerinde yaşamlarını sürdüren mahalle sakinleri, mahalle muhtarlarımızın fikirleriyle bize yol göstermeleri ile farklı programlarla halkımızın sorunlarını elimizdeki imkanlar dahilinde çözüme kavuşturacağız. Bizler halkın hizmetkârlarıyız, hizmet etmenin mutluluğu hiçbir şeyle ölçülemez” ifadelerine yer verdi.

ÜCRETSİZ SAĞLIK TARAMASI

''Belediye Mahallemizde'' hizmet çadırının kurulduğu mahallede İlkadım Belediyesi Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından mahalle sakinleri için ücretsiz sağlık taraması yapılacağı hizmet çadırında vatandaşlara şeker kontrolü, tansiyon ölçümü ve sağlık taraması ücretsiz uygulanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cemıl 2019-09-13 09:35:38

sayın baskanım bu onerınızı mustafa demırle alacam beledıye baskanınada ogret

Avatar
Vatandaş 2019-09-13 11:21:51

Hakan ismli arkadas projeyi bilmem ama maaaslari erdogan tok ödesin anladin sen onu...

Avatar
Adamsın 2019-09-13 11:38:43

Güzel bir uygulama hemde çok. Demirtaşı Tokdan daha çok seviyorum.

Avatar
Hakan 2019-09-13 04:40:36

Proje AK PARTİNİN projesidir . Ondan beklenen sadece maaşları ödesin yeter. Kaldıki proje bir yana maaş bile ödeyemiyor

Misafir Avatar
ayakkabı kutusundaki dolarlar 2019-09-13 13:24:27 @Hakan

maaşlar A K P yüzünden ödenmiyor bunu bilmeyen yok.. Tok zamanında reis dediğiniz adamın gölgesiyle iller bankasından sonraki ayların maaş ücretlerini peşin alıp da maaş ödüyordu o tok ne zannediyordun!

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
55 2019-09-13 11:53:42 @Hakan

bak işine yaw..kaç senedir akp belediyecilik yaptı ..belediye başkanının yüzünü bile görmedik..hadi onu geçtik belediyecilik adına hiçbirşey görmedik..

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Cemal şahin 2019-09-13 10:14:25 @Hakan

Proje akpartinin doğru...unutma...belediyenin şu anki hali yine akp nin israfınİn sonucudur...artı sağlık işleri müdürünün sağlığın s si ile alakası yok...

Beğenmedim! (0)
Avatar
Mahalle sakini olmadım 2019-09-13 09:09:29

Düğünde mahallemizi yıkayamadık 3 gün aradık inşAllah hizmet olur

Misafir Avatar
ayakkabı kutusundaki dolarlar 2019-09-13 13:29:25 @Mahalle sakini olmadım

düğün ve mahalle? yahu bırakın şu yolu kapatıp mahalle arasında düğün yapma arabeskliğini.. gece 12 ye kadar kalitesiz müzikle insanları evlerinde rahatsız etmeyin bir de bu düğünlerde mutlaka alkol alıp delikanlılığa soyunan olur ki evlere şenlik 'sen benim bacıma mı baktın ulen' :)) neyse,belediye sen düğün yapacan diye tankerle su getirecekse ücretini de alır umarım

Beğenmedim! (0)
Avatar
İşçinin sesi 2019-09-14 00:00:51

Belediyemizi takidir ve tesekur ediyoruz yapilan çalismalar çok guzel tabiki ama çalişmalar yapilirken işçi unutuluyor lutfen maaş konususundada çalisalim herkesin çolugu cocugu var evi olmayip kira verenler var o maaşla ev cevirenler var bir ay kira verememek bizler icin buyuk sıkınti başkaanin lutfen mass konususunada cözuüüm