banner388
banner390
banner410
banner408

İlkadım'dan Çocuklara Dev Yatırım

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, gençlere ve çocuklara 2 yıl içerisinde 10 mahallede 8 milyon TL değerinde yatırım yaptıklarını dile getirdi.

banner269

İlkadım'dan Çocuklara Dev Yatırım

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, gençlere ve çocuklara 2 yıl içerisinde 10 mahallede 8 milyon TL değerinde yatırım yaptıklarını dile getirdi.

13 Kasım 2016 Pazar 15:45
İlkadım'dan Çocuklara Dev Yatırım

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, mahalle aralarında çocuk ve gençler için basketbol sahası, futbol sahası, halı saha, tartan pist, oyun grupları yaptıklarını belirterek, Derebahçe ve Anadolu Mahallelerinde yapımı hızla devam eden halı saha ve parkları gezdi.

Başkan Tok, 2015 ve 2016 yılları içerisinde çocuklar için 8 milyon TL'lik yatırım yaptıklarını, 43 çocuk parkını yenilediklerini belirterek, "Belediye olarak iki yıl içinde basketbol ve futbol sahası, halı saha, tartan pist, oyun gurupları, fitness aletleri, oturma gurupları, çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları olmak üzere 8 milyon TL değerinde yatırım yaptık. Yarınlarımız olan çocuklarımızın hoşça vakit geçirebileceği parklarımızda bulunan oyun grupları, yeşil alanlar, park zeminleri ve aydınlatma gruplarımızı tamamen yenileyerek çocuklarımıza sporu sevdirmek, yaşamlarını spor yaparak geçirmelerini sağlamak amacıyla yeni spor alanları oluşturuyoruz. Çocuklarımızın spor yapmalarına ve oyun oynamalarına imkan sağlayabilmek adına imkanlarımız çerçevesinde halı saha ve çocuk parkları yapıyoruz, çünkü evlatlarımızı spora, oyuna teşvik etmediğimiz takdirde kötü alışkanlıklar edinirler. Yapacağımız bu futbol sahasının yanısıra  gençlerimize tam donanımlı her detayı ayrıntılı bir şekilde düşünülmüş yeni bir halı saha ve çocuk oyun parkı inşa ediyoruz ki evlatlarımız spora yönelsinler" dedi.

Son Güncelleme: 15.11.2016 12:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erdoğan 2016-11-14 08:41:22

her şey güzelde başkan bu park gerekli anlıyorum
yalnız birazda yaşadıgımız çevrenin düzenine önem verseniz kaldırımı olmayan yerler yarım kalan yerler yollar köstebek çukuru misali hizmet yaparken bunlarıda düşünelim