banner388

İlkadım daha yeşil olacak

İlkadım Belediyesi, oyun park alanlarını ağaçlarla süslüyor.

İlkadım daha yeşil olacak

İlkadım Belediyesi, oyun park alanlarını ağaçlarla süslüyor.

05 Şubat 2020 Çarşamba 21:49
İlkadım daha yeşil olacak

İlkadım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde bulunan oyun park alanlarını ağaçlarla süslemeye devam ediyor.
Yeşil alan çalışmalarına yoğunluk veren İlkadım Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, ihtiyaç duyulan çocuk oyun parklarına mevsim şartlarına uygun ağaçlandırma çalışmaları yapıyor.

Konuyla ilgili İlkadım Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Ziraat Mühendisi Alaattin Er, şunları söyledi: “Şehrin sahip olduğu doğal güzellikleri ortaya çıkarmak, şehre oldukça güzel ve modern bir silüet kazandırmak amacıyla ağaçlandırma çalışmalarıyla gelecek kuşaklara temiz ve yeşil bir dünya bırakmanın, hepimizin insanlık borcu ve sorumluluğu olduğunu bir kez daha hatırlatıyoruz. Ağaçlandırma çalışmaları ilçemizin ihtiyaç duyulduğu her yerinde devam edecek. Ekiplerimiz mevcut parklarımızı yeşillendirmek adına ıhlamur, süs eriği, erguvan, süs elması gibi ağaçları kullanıyor. Yeşil dokunun kaybolmaması ve yarınlara bırakılacak kalıcı çalışmalara önem veriyoruz. Çalışmalar tamamlandığında çocuklar yeşille iç içe alanlarda oyun oynamanın keyfini çıkaracak. Daha yaşanabilir daha yeşil bir İlkadım için vatandaşlarımızı ağaç dikmeye davet ediyorum”.

İlçeyi yeşillendirmeye devam edeceklerini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ise şu ifadeleri kullandı:  “Her alanda olduğu gibi yeşil alan ve fidan dikim çalışmalarında da belediyemiz, bölgesinde fark oluşturuyor. Park ve bahçeler müdürlüğü ekiplerimiz sorumluluk alanlarımızda çok güzel çalışmaları hayata geçiriyor. Dikilen fidanların ve diğer yeşilliklerin tamamına yakınını kendi seramızda yetiştiriliyor. Yakın bir zamanda İlkadım ilçemizde yeşilliği daha çok artıracağız, maliyeti de düşüreceğiz.”

Anahtar Kelimeler:
IlkadımSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hanife yildiz 2020-02-06 17:11:00

Necattin demirtas sen önce fatih mahallesinin imar sorununu çöz eski binalar kafamıza yıkılacak bırak boş işleride imar sorununu çöz erdoğan tok imar sorununun kaybetti senin gibi boş işleride uğraştığı için kaybetti