banner388
banner390
banner410
banner408

İlkadım'da yol çalışmaları devam ediyor

 İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, yol çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

banner269

İlkadım'da yol çalışmaları devam ediyor

 İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, yol çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

07 Temmuz 2020 Salı 18:18
İlkadım'da yol çalışmaları devam ediyor

İlkadım'da ilçe merkezi ve mahallelerde bozulan yollarda hem araç hem de yaya güvenliği için düzenlemeler yapılıyor.

Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla iletişim halinde yürütülen çalışmalarla tüm ara sokaklarda ki yol çalışmalarının yaz sezonu boyunca devam edeceğini belirten Başkan Demirtaş “Halkımızın yaşam kalitesini olumsuz etkileyecek hiçbir aksaklığa izin vermeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.


BÜYÜK KÜÇÜK DEMEDEN ÇALIŞMALARA DEVAM


İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş yol çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Mahalle muhtarlarımızdan ve vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarımızı ilçemizin tamamında sürdürüyoruz. Vatandaşlarımız tarafından gelen talepleri aciliyetine göre değerlendiriyoruz. Şu an ekiplerimiz mahallelerimizde bozulan yollarda yama çalışmaları yapmaktadır. Belediye olarak ilçe genelinde hizmetlerimize büyük küçük demeden devam ediyoruz. Özellikle ara sokaklardaki yollarda uzun zamandır oluşan bozuklukları yama çalışması ile düzeltiyoruz. Böylece hem büyük maliyetlere neden olmadan hem de hızlı bir şekilde soruna çözüm üretmeyi hedefliyoruz” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Necati 2020-07-08 15:08:40

Bu resimdeki mahalleler Zeytinlik ve Hastanebaşı.Buralara geçici çözümlerle israf etmek yerine toplu konut uygulamasının girmesi lazım.