banner388

İlkadım'da yeni dönem kurslarına yoğun ilgi

İlkadım Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde açılan yeni dönem kursları vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

İlkadım'da yeni dönem kurslarına yoğun ilgi

İlkadım Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde açılan yeni dönem kursları vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

22 Ekim 2019 Salı 18:02
İlkadım'da yeni dönem kurslarına yoğun ilgi

Samsun'da İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olan Kültür Merkezlerinde meslek edindirme kursları açılacak. Herkesin katılım sağlayabileceği kurslarda, cam süsleme sanatı, filografi sanatı, rölyef kursları gibi birçok farklı alanda eğitim verilecek. Katılımcılara hem hobi hem de meslek edinme noktasında fayda sağlayacak olan bu kurslar, Samsun'daki katılımcılarını bekliyor.

Ev ekonomisine katkı sağlamak yönünde de vatandaşın dikkatini çeken kurslar eğitim döneminde öğrencilerin sınavlarına hazırlanması için de hizmet verecek.

"HALKIMIZIN HİZMETİNDE OLACAĞIZ"

Özellikle kadınların ve öğrencilerin aile ekonomisine destek vermek amacıyla belirlenen kurs branşları hakkında konuşan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,"7'den 70'e her yaştan vatandaşımıza uygun branşlarımızla İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze bağlı kurslarımızda halkımızın hizmetinde olacağız." şeklinde konuştu.

"HALKIMIZDAN BÜYÜK BİR İLGİ VAR"

İlkadımlıların kurslara olan yoğun ilgisi karşısında sevindiğini belirten Demirtaş, Kısa süre önce başlayan kurs kayıtlarımıza özellikle kadınlar olmak üzere halkımızdan büyük bir ilgi var. Bu sevindirici ilgiyi karşılıksız bırakmayacak şekilde hassasiyetle ve özenle hazırladığımız kurslarımız birçok ayrı noktada bulunan kültür merkezlerimizde yeni eğitim dönemine hazır. Buralarda köklü geleneğimizin el emeği eserlerini yaşatmaya devam etmenin yanı sıra ortaya çıkan ürünlerin aile ekonomisine katkı sağlamasını da amaçlıyoruz. İlkadımlı kadınlar bu kurslarımızda hem hobilerini geliştirebilecek hem de bu hobilerini mesleğe dönüştürme şansı bulacaklar" dedi.

Anahtar Kelimeler:
IlkadımSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.