banner388
banner390
banner410
banner408

İlkadım'da virüse karşı kireç uygulaması

Samsun'da korona virüsü için dezenfekten çalışmaları başlatıldı. İlkadım Belediyesi virüsten korunmak için hijyen çalışmalarını sıklaştırdı.

banner269

İlkadım'da virüse karşı kireç uygulaması

Samsun'da korona virüsü için dezenfekten çalışmaları başlatıldı. İlkadım Belediyesi virüsten korunmak için hijyen çalışmalarını sıklaştırdı.

13 Mart 2020 Cuma 17:47
İlkadım'da virüse karşı kireç uygulaması

Türkiye'de 2 kişinin korona virüsü taşıyarak tedavi altına alınmasının ardından ülkede geniş çaplı sağlık önlemleri alınmaya başlandı. Samsun'da ilçelerde dezenfekten çalışmaları sürerken İlkadım'da tazyikli yıkama ve kireç uygulaması ile virüsten korunmaya çalışılıyor.

İlkadım Belediyesi, ekipleri halkın yoğun olarak kullandığı cami, okul ve park, okul gibi alanlarla dezenfekten çalışmaları başlattı. Bununla ilgili konuşan İlkadım Belesiyesi emizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri tüm etki alanlarında hijyen çalışmaları başlattıklarını belirterek ana caddeler, kaldırımlar, çöp konteynerleri, okullar ve parkların dezenfekte edildiğini kaydetti.

"KORONA VİRÜSÜ ALDIĞIMIZ TEDBİRLERDEN DAHA GÜÇLÜ DEĞİLDİR"

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Halkımızın bu konuda sıkıntı yaşamaması için gerekli tüm tedbirleri aldık. Ekiplerimizi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlkadım Belediyesi Zabıta ekiplerimizde korona virüsü nedeniyle bazı ürünlere artan talebi fırsatçılığa çevirenlere karşı denetimleri sıklaştırdı. Fırsatçılık yapanlar en ağır şekilde cezalandırılacaktır. İlkadım Belediyesi olarak her birimimizle halkımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Halkımızdan hijyen kurallarına daha çok dikkat ederek topyekun seferberliğe dönüşen bu konuya katkılarını bekliyoruz. Unutulmamalıdır ki korona virüsü aldığımız tedbirlerden daha güçlü değildir” diye konuştu.

Son Güncelleme: 13.03.2020 17:52
Anahtar Kelimeler:
IlkadımSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet ŞAHİN 2020-03-14 00:31:53

Kireci elinizle değil kürekle uygulayın. 2 AVUÇ DEĞİL 2 KÜREK KİREÇ UYGULAYIN.