banner388

İlkadım'da vefa buluşması

Başkan Tok, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Başkan Tok, Acem Tekkesi'nde gerçekleştirilen vefa toplantısında partililer ile bir araya geldi.

İlkadım'da vefa buluşması

Başkan Tok, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Başkan Tok, Acem Tekkesi'nde gerçekleştirilen vefa toplantısında partililer ile bir araya geldi.

01 Mart 2019 Cuma 12:29
İlkadım'da vefa buluşması

Acem Tekkesi ve Sohbet Evinde Gazi Belde Belediyesi eski Başkanı Süleyman Kaldırım, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, AK Parti İlkadım Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen, AK Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Erdi Küçükosman, önceki dönem AK Parti İlkadım İlçe Başkanları Adnan Varol ve Hakan Ay, AK Parti Eski  Belde Başkanları, İlkadım Belediyesi Meclis Üyeleri, Meclis Üyesi Adayları, AK Parti Eski Mahalle Başkanları ile kurucu üyelerin bir araya geldiği unutulmaz bir vefa buluşması yaşandı.

BAŞARIYI YAKALAYACAĞIZ

Seçimlerde başarıyı yakalayacaklarını dile getiren Başkan Tok, "Bu akşam bu salonda sizlerin katılımı ile çok güzel bir tablo oluşmuş. Her şeyden önce bu katılımınız için teşekkür ediyorum. Güzel bir aile ortamı. Bu seçimlerde de önemli olan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un seçilmesi değil önemli olan Cumhur İttifakı'nın kazanması. Bazı kesimler Cumhur İttifakı'nın az oy alsın, hemen genel seçime gidelim diyor. Kendine pay çıkaracak hesaplar yaparak Cumhurbaşkanlığı seçimine gidebilmekten bahsediyor. Biz buna fırsat vermeyeceğiz. Bu akşam bu vefa buluşmasında olduğu gibi aynı birlik ruhunu yaşamaya devam edeceğiz. Uzun yıllardır birlikte yürüdüğümüz mücadele ettiğimiz büyüklerimizin ve kardeşlerimizin bir arada olduğu bu fotoğraf unutulmaz olmuştur. Bu birliktelikle 31 Mart Yerel Seçimlerinde başarıyı yakalayacağımızdan en küçük bir şüphemiz yok. Ancak amacımız yüksek bir oy ile kazanmak. Aday tanıtım toplantısında sizlerin de dikkatini çekmiştir. Sadece seçimi kazanmak değil seçimi yüksek bir oyla kazanmak için çalışmamız gerekiyor. Bu yolda sizlerin de yanımızda olduğunuzu bilerek tekrar katılımınız için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 5561 2019-03-01 13:30:40

Nedense vefa duygusu sadece seçimden seçime geliyor başkanın aklına