banner388

İlkadım'da Silahlı Saldırı: 2 Yaralı!

Samsun İlkadım’da silahlı bir şahıs dehşet saçtı.

İlkadım'da Silahlı Saldırı: 2 Yaralı!

Samsun İlkadım’da silahlı bir şahıs dehşet saçtı.

27 Kasım 2016 Pazar 21:27
İlkadım'da Silahlı Saldırı: 2 Yaralı!

Öğrenilen bilgiye göre silahlı saldırı İlkadım’a bağlı Rasathane Mahallesi’nde gerçekleşti. E.T. (18) adlı şahıs aralarında sorun bulunan K.K.(16)’yı takibe alarak yanında getirdiği tüfekle 4 kez ateş etti. Meydana gelen saldırı sonucu K.K. ve olay anında silahlı saldırının meydana geldiği noktada olan S.G.(50) yaralandı.

Olay mahalline intikal eden ambulanslar aracılığıyla hastaneye kaldırılan 2 kişi tedavi altına alındığı bilgisine ulaşıldı.

Saldırı yapan silahlı şahıs ise polis ekipleri tarafından olay yerinde yakalandı. Saldırıyı gerçekleştirdiği tüfekle birlikte yakalanan şahıs polis tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Olay anında yoldan geçmekte olan ve vücudunun çeşitli bölgelerine saçmaların isabet etmesi sonucu yaralanan S.G. polise "Ekmek almaya çıkmıştım. Ekmeği alıp evime gidiyordum. Silah seslerini işittim. Saldırıya maruz kalan kişi bana doğru koşmaya başladı. Ben de bunun üzerine kaçmaya çalıştım. Can tatlı ya nasıl da koşuyordu. Bu esnada kurşun bana da isabet etti." diye konuştu. 
Meydana gelen olay hakkında başlatılan soruşturmanın sürdüğü bilgisine ulaşıldı.

Pompalı tüfekle dehşet saçan genç, İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri tarafından olay mahallinde, olayda kullandığı pompalı tüfekle yakalanıp, gözaltına alındı. Emnieyetteki sorgusu tamamlanan E.T., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Son Güncelleme: 29.11.2016 11:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kara murat 2016-11-28 19:13:42

hayır 16 18 yasında yeni tüylenmiş bu barzolar pompalıyı nerden buluyor teksası geçtik yahu yaşancak yerden cıkıyor samsun

Avatar
Vollan vural 2016-12-01 01:50:15

Kiyamet yaklasiyor dedirtiyo bu goruntuler rabbim sonumuzu hayir eylesin ozenti den baska bise degil