banner388
banner390
banner410
banner408

İlkadım'da modern değişiklik

İlkadım Belediyesi, "Temiz Çevre, Temiz İlkadım" sloganıyla caddelerde modern değişiklik yapıyor.

banner269

İlkadım'da modern değişiklik

İlkadım Belediyesi, "Temiz Çevre, Temiz İlkadım" sloganıyla caddelerde modern değişiklik yapıyor.

04 Şubat 2020 Salı 22:06
İlkadım'da modern değişiklik

İlkadım Belediyesi, "Temiz Çevre, Temiz İlkadım" sloganıyla caddelerde kullanılmayacak durumda olan çöp kovaları yeni üretim modern tasarımlı çöp kovalarıyla değiştiriyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmada dekoratif çöp kovaları Kale Mahallesi Bankalar Caddesi başta olmak üzere kentin belirli noktalarına yerleştirilmeye başlandı. 
Değiştirilecek olan modern çöp kovaları sigara küllüklerini de içinde barındırıyor. 
Ekipler ilk etapta caddelere yüz adet çöp kovasını yerleştirecek.

Konuyla alakalı konuşan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Çöp kutuları, insanların yoğun olduğu ve çöp toplama araçlarının giremediği alanlarda kullanılacak. Yapılan çöp kutusu yenileme çalışmalarında pratik kullanım ve hijyenik şartların kolay sağlanması prensibi göz önüne alınıyor. Çöp toplama araçlarının şehir trafiğini aksatmasını önlemek amacıyla böyle bir çalışma başlattık. İlk etapta yaklaşık olarak 100 adet çöp kutusu yerleştirilecek. Çöp kutularının her biri arasında 50 metrelik bir mesafe olacak. Cadde ve sokakların daha temiz olması için yeni çöp kutuları montaj çalışmalarına başlandı. Estetik görünümlü yeni çöp kovaları onlarca örnek arasından titizlikle seçildi. Yeni aldığımız çöp kovalarını esnafımız ve vatandaşlar da zarif buldu beğendi. Bu kovalar sayesinde çöpler eskiye oranla daha derli toplu bir biçimde toplanacak, şehrimiz daha temiz görünüme kavuşacaktır. Ekipler şehrimizin önemli noktalarına kaldırım kenarlarına çöp kovalarının montaj çalışmalarını sürdürüyor. Daha temiz bir çevre ve ilçedeki yaşam kalitesini arttırmak adına hassas bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
IlkadımSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Müslüm 2020-02-05 10:33:59

Vatandaşın kafa yapısı değişmeli, çöpün izmaritin kovaya atması sağlanmalı, mazgallar dolduğu için az yağmurda bile sele dönüşüyor ayrıca mazgalların temizliği belli aralıklarla yapılmalı. Mazgallar çöp kovası gibi.

Misafir Avatar
ayakkabı kutusundaki dolarlar 2020-02-05 16:34:24 @Müslüm

aynen öyle yağmur suyu mazgalları çöp kutusu gibi kullanılıyor, esnaf çöpünü oraya süpürüyor, araç sahiplerini küllüğünü oraya boşaltıyor, zihniyet meselesi..

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ali osmangermi 2020-02-04 22:23:13

Yol lardaki engeli kaldırsın Hançerli Mah rezillikler görmüyorlar hergelen yollar işgal ediyor eskilastik oldu

Avatar
Vatan DAŞTAN 2020-02-05 08:45:19

Seçim sponsorlarının diyetleri ödenmeye başlanmış, iyiparti,akp,chp farketmez...

Avatar
Unkapanlı 2020-02-04 22:31:29

Başkanım unkapanı esnafı kültür merkezinin bir an önce açılıp hareketli gunlerim geri gelmesi dileğiyle saygılarımızla

Avatar
Neslihan 2020-02-05 07:32:12

Saathane esnafıyım pazar caminin karşısında kendi temizligimizi biz yapıyoruz haftanın iki günü baştan sona yıkıyoruz çöpçüler hiç birşey yapmıyorlar arabalar caddeyi yıkayıp pislikler ara sokaklarda

Avatar
vatandaş 2020-02-05 08:29:15

bravo başkan kimse düşünememişti iyi ki varsın bir senedir başkanlık yapıyorsun bu icraatından dolayı tebrikler mahalleleri yok götürüyor

Avatar
ilkadım 2020-02-05 09:10:01

çöp kovası koyacağına önceliği yollara verseniz keşke sağlam yol yok şehir merkezinde en basiti bulvardan kadıköye dönerken en işlek yol mayın tarlası gibi gel gelelim kılını kıpırdatan yok..

Avatar
Hüdai 2020-02-05 09:59:08

Global bir proje bütün dünyada örnek olacaktır.yerli yabancı belediye başkanları brifing için başkan necaatinin kapısında sıraya girecekler. Ağabali cumartesi pazarının kurulduğu cadde ve bir çok yer deşik deşik yağmur da her yerde su birikintileri ara sokaklar perişan