banner388

İlkadım'da metruk binalar yıkılıyor

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçede kötü amaçlı kullanılan metruk binaların yıkıldığını söyledi.

İlkadım'da metruk binalar yıkılıyor

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçede kötü amaçlı kullanılan metruk binaların yıkıldığını söyledi.

13 Ocak 2020 Pazartesi 15:12
İlkadım'da metruk binalar yıkılıyor

İnşaatı yarım kalan ya da yıkılma tehlikesi bulunan metruk binalar, bazı kötü niyetli kişilerin meskeni haline geliyor. İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, belirlenen metruk binaları yıkmaya devam ediyor. İlkadım ilçe genelinde güvenlik açısından risk teşkil eden binalar bina sahiplerinin izni doğrultusunda yıkılıyor.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İhlas Haber Ajansına (İHA) yaptığı açıklamada, uyuşturucu madde kullananlar ya da intihara teşebbüs eden insanların meskeni haline gelen binaları yıkma çalışmalarının devam edeceğini belirtti. Metruk binaların ilçeye ve vatandaşlara zarar verdiğini ifade eden Başkan Necattin Demirtaş, “İlçemizde çok sayıda metruk bina var. Bunları zaman zaman yıkmakta zorlandığımız anlar da oluyor. Sahipleriyle iletişim kurma noktasında sıkıntılar yaşanabiliyor. Bu binaları uyuşturucu madde kullananlar ya da intihara teşebbüs eden insanlar sıklıkla kullanıyor. Onun için bu tarz binaların yıkılması için çaba gösteriyoruz. Sahipleriyle iletişime geçtikten ve gerekli izinleri altıktan sonra binaları yıkıyoruz. Şimdiye kadar birçok metruk binanın yıkımını gerçekleştirdik. Toplum düzenine olumsuz etki eden bu tarz binaların yıkımına devam edeceğiz” dedi.

İlkadım Belediyesi, belirlenen diğer metruk binaların yıkımına gerekli izinler alındıktan sonra devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüdai 2020-01-13 17:29:41

Fatih mahallesinde metruk ve yıkılmaya ramak kalmış çok binalar var

Avatar
Hüso 2020-01-13 19:56:18

başkanım sel sokak reşadiye ölen oldu o metruk binalar hala duruyor.

Avatar
Hanife yildiz 2020-01-14 00:22:24

Necattin demirtas imar sorununu çöz yıllardır imar bekliyor fatih mahallesi erdoğan tok bu imar yüzünden kaybetti senin gibi boş işler pesinde koşmaktan bırak artık bis işleride fatih mahallesinin imar sorununu çözün artık