banner388
banner390
banner410
banner408

İlkadım'da Karla Mücadele Sürüyor

Samsun'u etkisi altına alan kar nedeniyle oluşan olumsuzluklara karşı İlkadım Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

banner269

İlkadım'da Karla Mücadele Sürüyor

Samsun'u etkisi altına alan kar nedeniyle oluşan olumsuzluklara karşı İlkadım Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

08 Ocak 2017 Pazar 18:02
İlkadım'da Karla Mücadele Sürüyor

Kar yağışını çile olmaktan çıkarmak için ekipleri seferber ettiklerini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Biz yolları açarız, halkımız kar yağışı ile oluşan beyaz güzelliğin keyfini çıkarsın" dedi.


Ekipler Seferber Oldu
Yoğun ve etkisini sürdüren kar yağışı sonrası belediye ekipleri seferber oldu.
Greyder, kepçe, yükleyici, kar küreme aracı, cays ve tuzlama araçları ile ilçe genelinde karla kaplanan yolları açan ve yüzeylerdeki karları temizleyen İlkadım Belediyesi ekipleri, karın tadını çileye dönüştürmemek için 7/24 vardiya halinde tüm ekiplerle çalışmalarını sürdürüyor. Karın korkulacak ve eziyet olarak görülmemesi gerektiğini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Samsun kent merkezinin karla kaplanmasının Allah'ın lütfu ve ihsanıdır. Vatandaşlarımız karın keyfini çıkarsın. Biz ekiplerimizle ilçemizde kapanan yolları açıyoruz" diye konuştu.


Yol Açma Ve Tuzlama Çalışmaları Sürüyor
İlçenin dört bir tarafında karla mücadele çalışmalarının aralıksız devam ettiğini kaydeden Başkan Erdoğan Tok, "Belediye olarak hiçbir vatandaşımızın kar nedeniyle mağdur olmaması için büyük gayret gösteriyoruz. Kar yağışı tüm şehri etkisi altına almasına rağmen özellikle yüksek kesimlerde evlerine ulaşmakta zorluk yaşayan vatandaşlarımızın, yol açma ve tuzlama çalışmalarımızla evlerine güven içerisinde ulaşmalarını sağlıyoruz.

Yol açma çalışmalarımızı yağıştan daha çok etkilenen yüksek mahallelerimizden başlatarak ilçemizin tüm mahallelerinde ulaşım sıkıntısı yaşanmaması için karla mücadele etmekteyiz"
şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 08.01.2017 18:07
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunKar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
E.A: 2017-01-09 12:32:32

beraber yürüdük biz bu yollarda