banner388

İlkadım'da ihtiyaç sahiplerine yardım

İlkadım Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Hayır Çarşısı”, ihtiyaç sahibi ailelere yardım imkanı sunmaya devam ediyor.

İlkadım'da ihtiyaç sahiplerine yardım

İlkadım Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Hayır Çarşısı”, ihtiyaç sahibi ailelere yardım imkanı sunmaya devam ediyor.

08 Ocak 2020 Çarşamba 12:58
İlkadım'da ihtiyaç sahiplerine yardım

İlkadım Belediyesi'nin sosyal belediyecilik alanında hayata geçirdiği “Hayır Çarşısı” projesi kapsamında, kıyafet, ayakkabı, ev eşyası, mobilya, beyaz eşya, çocuk oyuncağı, kitap gibi ihtiyaçlarda çok sayıda aileye yardım eli uzanıyor.

YENİ EVLENEN ÇİFTLERE BÜYÜK DESTEK


İhtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldüren İlkadım Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi öte yandan yeni evlenen çiftlerin de en büyük destekçisi. Bir ay içerisinde 5 çiftin ihtiyacı olan beyaz eşyadan salon takımına kadar evin tüm mobilya ihtiyacını hiçbir ücret ödemeden karşılayarak yeni evlenen çiftlere de yardım elini uzattı.  

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE SEVGİ ELİ


Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaş İlkadım halkının son derece yardımsever olduğuna vurgu yaparak şunları dile getirdi;

“Hayırsever vatandaşlarımız sayesinde ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunarak güzel bir dayanışma örneği sergiliyoruz. Her ay binlerce ailenin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ülkemizin bu zor günlerinde vatandaşlarımıza destek olmak bizim en önemli görevlerimizdendir. İhtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımıza tamamen gönüllü insanlarla sıcak yuvalarına kavuşturan sevgi elimizi uzatıyoruz” 


 
'EKONOMİYE ÖNEMLİ BİR KATKI'


İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ise projeyle alakalı hassasiyet gösteren herkese teşekkür ederek, “İhtiyaç sahibi insanlarımıza yardım eli olan Hayır Çarşımızı hayırsever vatandaşlarımızı yaptığı yardımlarla büyük bir mağazaya dönüştürerek, kullanılabilir durumdaki ürünleri halkımızla buluşturuyoruz. Ekonomiye önemli bir katkı sağlayan hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını doğru bir şekilde karşılayan gönüllü olarak destek veren değerli hanım kardeşlerime ve büyük bir hassasiyet gösteren kıymetli vatandaşlarımıza teşekkür ederim” ifadelerinde bulundu.

Son Güncelleme: 08.01.2020 13:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dasdsa 2020-01-08 16:39:32

güzel bir çalışma devam ettirilmeli,düşünen iyi düşünmüş.

Avatar
Elif 2020-01-08 13:34:17

Bende 8 aylık evliyim ihtiyacım var

Avatar
Vurallll 2020-01-08 18:42:13

Kaç aylardan beri uğraştım yardım alabilmek için hıcbır olumlu yanıt vermediniz anca kendi tarflarınıza yardım edersiniz illa oy zamanı gelecek o zaman goruscez oyumuzu size verdik ama pişman olduk

Avatar
Kavaklı 2020-01-09 03:31:19

Başkanım düğün salonları taşeronda sömürüyolar vatandaşı fiyat görüşmeye git adam yerine koyup yüzüne bakmıyorlar belediye ele alsın düğün salonlarını ricam olur.