banner388

İlkadım'da hummalı çalışma

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarına devam ediyor.

İlkadım'da hummalı çalışma

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarına devam ediyor.

20 Temmuz 2020 Pazartesi 21:22
İlkadım'da hummalı çalışma

 İlkadım Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. 

Çalışmalar hakkında bilgi veren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Gece gündüz demeden vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz." dedi.

Kentin bir çok noktasında, aynı anda bakım ve yenileme çalışması yapan ekipler, bu kapsamda parke yol tamiri, kaldırım tamiri, yama asfalt, yol düzenleme gibi bir çok çalışma ile daha güzel bir Samsun için uğraşıyor.


"HİÇBİR FEDAKARLIKTAN KAÇINMIYORUZ"


Merkez ve kırsal mahallelere ayrım yapmaksızın yoğun bir çalışma programının devam ettiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş;” Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz program dahilinde ilçemizin tüm sokaklarında çalışmalarına devam ediyorlar. Ekiplerimiz tarafından yapılan çalışmaların mahallelerde yaşayan vatandaşların takdirini kazanması da bizleri mutlu ediyor. İhtiyaç duyulan hizmetleri en kaliteli biçimde yapmak ve insanımızın hizmetine sunmak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz." şeklinde konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sefer 2020-07-21 11:28:08

ilk adımı mahalle mahalle yık kentleşmeye sok. boş yere belediye harcaması yapılmasın paralara yazık,,,,,

Avatar
ahmet 2020-07-21 11:39:53

bütün belediyelerin yapması gereken işler zaten onu bile beceremiyorlar arabası olanlara sorun memnun kalan varmı acaba bir yağmur yağdığında köstebek yuvası oluyor yazık bu araçlara ve sahiplerine eksiklikler gün geçmeden yapılmalı 2 sene 3 sene sonra değil.

Avatar
Derebahçe yollar bozuk 2020-07-21 13:52:24

Arabada ön takım kalmadı. .Çevre yolu Saski yol ağzından girin, Atasam önünden çıkın. Yoldaki oyuklar taşlarla doldurulmuş. Okul servisi, personel servisi herkesin geçiş güzergahı.