banner388

İlkadım'da Her Ev Bir Fabrikaya Dönüşecek

Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi'nde bayanlarla bir araya geldi.

İlkadım'da Her Ev Bir Fabrikaya Dönüşecek

Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi'nde bayanlarla bir araya geldi.

30 Mart 2019 Cumartesi 11:01
İlkadım'da Her Ev Bir Fabrikaya Dönüşecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın katıldığı buluşmada, yeni dönemde ev hanımlarının ve girişimci kadınların kazanç sağlayacağı www.evimfabrika.com Her Ev Bir Fabrika e-ticaret internet alış veriş merkezi ile (AVM) ile El Emeği Ürünleri Satış Merkezi'ni hayata geçireceklerini söyledi.

SAMSUN'DA ÇOK NİTELİKLİ KADIN POTANSİYELİ VAR

Hem siyasette hem ekonomide hem iş hayatında hem de ailede kadınların gücüne inandıklarını söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Kadına yönelik hizmetler noktasında son 17 yılda devrim niteliğinde adımlar atıldı. Yapacak çok iş, söylenecek çok söz var. Burada en önemlisi birlikte hareket edebilme kabiliyetini geliştirmektir. Samsun'da çok nitelikli bir kadın potansiyeli var. Şehrin geleceğine yönelik alınacak kararlarda kadınlarla birlikte hareket ederek şehrimizi geleceğe taşıyacağız" dedi

EV HANIMLARI EVLERİNDE ÜRETİM YAPARAK PARA KAZANABİLECEKLER 

Ev hanımların ve girişimci kadınların oturduğu yerden para kazanacakları projelerinin olduğunu söyleyen  Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Özellikle ev kadınları evden oturduğu yerden aile bütçesine katkı sağlayacak işlere yoğunlaştı. Biz belediye olarak bu işlerin alt yapısını oluşturarak organizasyonunu biz sağlayacağız. Her ev bir fabrikaya dönüşecek. Proje kapsamında, kadınlar, ev hanımları, evlerinde üretim yaparak ekonomik kazanç elde edebilecek." diye konuştu.

HER EV BİR FABRİKA 

Evde para kazanmak herkesin hayali olduğunu söyleyen Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Devletimiz de evde kendi imkanlarıyla üretim yapan bayanlara kolaylıklar sağlıyor. Evde kendi imkanlarıyla üretim yapan kadınlar hem esnaf sayılıyor hem vergi vermiyor hem de sigortalı olup emeklilik imkanına kavuşuyor. Üstelik primlerini 24 gün ödeyip 30 gün üzerinden sigorta ile emeklilik hakkına da kavuşuyor. "Esnaf Muaflığı' ev kadınları için de büyük bir avantaj getiriyor. Bizim "Her Ev Bir Fabrika" sloganıyla e-ticaret internet alış veriş merkezi projemizle on binlerce girişimci kadın ve ev hanımı evde üreteceğini belediyemiz organizasyonunda sayarak kazanç sağlayacak." şeklinde konuştu.

KADINLARA EL EMEĞİ SATIŞ MERKEZİ PROJESİ

İlkadımlı  kadınların elinden çıkan el emeği göz nuru ürünlerini ve emeklerini kazanca dönüştürecekleri satış merkezi açacaklarını ifade eden Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "El sanatlarıyla uğraşan kadınların emeklerini hem sergileme hem de ekonomik kazanca çevirebilmeleri amacıyla fırsatlar sunacağız. Kadınlar; el işi örgüleri, çocuk elbiseleri, takı, süs eşyaları, iğne oyası, dantel, çeşitli çeyizlik ürünler ve örgü oyuncak çeşitlerinin satışını yaparak aile bütçelerine katkı sağlayacaklar. Kadınlar hem üretecekler, hem de ürettiklerini doğrudan kazanca dönüştürecekler. ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayle fatma 2019-03-30 11:15:11

Kendisi belediye başkanı olduğu günden beri komşularımız evimizdeki fabrika makinası seslerinden çok rahatsız oluyorlar. Bütün apartman fabrika gibi nasıl çalışıyoruz, nasıl çalışıyoruz bi görseniz. Sanki yıllardır belediye başkanlığı yapan benim. Yollarda kaldırım bile düzgün değil hangi fabrikadan bahsediyorsun. Tutan mı vardı, niye yapmadın bu zamana kadar

Avatar
..... 2019-03-30 19:35:48

Sanki insanların evi var. Erdoğan Tok kalkancada boş arsalarını değerlendirip ev yaptırmak isteyenlerin işine burnunu sokup dursun. Adamları kandırsın arsaları değersiz, ev yaptırılmaz dedirterek adamlarına satın aldırsın. Gitsin kendine daire diksin. Birde gelmiş evleri fabrika gibi kullandırcaz diyor, sen önce insanların evleri var mı onu düşün.

Avatar
Ali 2019-03-30 19:55:24

Bir İnsanda utanma olur. 1 yıldır kaç defa belediye bozuk yolları yapın diye başvuru yapıyoruz. Yapmıyorlar. 1 haftadır gece gündüz yama yapıyorlar. Şimdiye kadar neredeydiniz. Seçim korkusu sardı. Durum çok kötü. Fabrika yapacakmış he he

Avatar
SAMSUN 2019-03-30 20:26:54

BUZAMAN KADAR NİYE YAPMADIN

Avatar
hakan 2019-03-31 10:15:11

umarım seçilemez.

Avatar
Erfal metin 2019-04-01 10:17:29

Projeyi alip telefonu kapatan fatih guzelinede Selam olsun..

Avatar
Erdal Metin 2019-04-01 11:36:09

Projeyi alip telefonu nu kapatan Güzelinide Selam Olsun