banner388

İlkadım'da Cumhur İttifakı coşkusu

Cumhur İttifakı AK Parti Adayı ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Başkan Tok, Aşağıavdan ve Kadamut Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

İlkadım'da Cumhur İttifakı coşkusu

Cumhur İttifakı AK Parti Adayı ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Başkan Tok, Aşağıavdan ve Kadamut Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

25 Şubat 2019 Pazartesi 17:18
İlkadım'da Cumhur İttifakı coşkusu

Cumhur İttifakı AK Parti Adayı ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Uzak olan mahallelerimize yaptığımız eşit yatırımlarla uzakları yakın etmenin mutluluğunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN TOK'TAN TEŞEKKÜR

Gördüğü ilgi karşısında sevincini dile getiren Cumhur İttifakı AK Parti Adayı ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Belediye olarak kent merkezinin yanı sıra şehir merkezine en yakınından en ücra köşesine kadar hizmet götürüyoruz. 5 yılda her mahallemizin yollarına dokunarak, asfalt, baskı beton, parke taş, taş duvar örme çalışmaları, cami ve çevresinde yapılan düzenleme çalışmaları gibi sayısız nice yatırımları ilçe halkımızın hizmetine sunduk. Yolları birbirine bağlayarak uzağı yakın yaptık. Toplumumuzun her kesiminin faydalanacağı projeleri hayata geçirdik. Sosyal, kültürel, sanatsal, sportif ve eğitim alanlarında öne çıkan birçok hizmetlerimizin yanı sıra, ilçemizin modern gelişimi ve değişimi ile birlikte toplumumuzun sosyal huzuru ve refahını artıracak mega yatırımlarımız, İlkadım ilçesinin geçmişten bugüne bakıldığında tarihinin en büyük yatırımları ve hizmetleri arasında yer alıyor. Biz millete hizmet etmek için bu görevlere geldik. Milletin hizmetkarı olarak vatandaşlarımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Bu hizmetlerimizin karşılığında ziyaret ettiğimiz her mahallemizde hemşerilerimizin güler yüzlü karşılamalarını ve teveccühlerini görüyoruz. Kadamut Mahallemizde Tekin ailesini evlerinde ziyaret etmek için gittiğimizde ve Aşağıavdan Mahallemizde muhtarımız Kamiran Genç’e misafiri olarak gittiğimiz de yağmurun altında bizleri sevgi ile karşılayan hemşehrilerimizle karşılaştık. Bunlar bizim doğru işler yaptığımız ve yapacak çok işimiz olduğunu gösteriyor. Bu unutulmayacak güzel akşamda bizleri yalnız bırakmayan AK Parti İlkadım İlçe Başkanımız Oktay Avcılar, MHP İlkadım İlçe Başkanımız İkram Erdemir, AK Parti İlkadım Kadın Kolları Başkanımız Halime Kesmen, İlkadım Gençlik Kolları Başkanımız Erdi Küçükosman ve mahalle muhtarlarımıza teşekkür ederim. Biz yürekten sevdik gönüllerde bir olduk. Vatan sevgisi ve gönül birliği ile kurulan Cumhur İttifakı kardeşlik bağlarımızı güçlendirdiği gibi birliğimizi ve beraberliğimiz ölümsüzleştiriyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2019-02-26 12:59:36

EKREM BAŞKANIM ÇOK KARİZMA POZ VERMİŞİN YAKIŞIR HELAL SANA

Avatar
hasan durupunar 2019-02-26 14:54:39

Başkanım ilkadımda herşey güzel ama biraz daha yeşil ve park yeri olması lazım