banner388

İlkadım'da banklar sökülüyor

İlkadım Belediyesi Koronavirüs önlemleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

İlkadım'da banklar sökülüyor

İlkadım Belediyesi Koronavirüs önlemleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

24 Mart 2020 Salı 19:34
İlkadım'da banklar sökülüyor

Koronavirüsü önlemleri kapsamında yapılan çalışmaları anlatan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ”Ekiplerimiz halkın bir arada yakın bir mesafede olmamaları için bazı alanlardaki bankları söküyorlar. Virüse karşı verdiğimiz mücadele aralıksız bir çalışmayla gece gündüz devam ediyor.” dedi.

MÜCADELE SÜRÜYOR


Belediye personeline verdikleri mücadele için teşekkür eden Demirtaş, “Belediye çalışanlarımız vatandaşımızın sağlığı için gerçekten özverili ve başarılı çalışmalar gerçekleştiriyorlar. Bir yandan İlkadım’ı sokak sokak yıkarken diğer yandan evden çıkamayan vatandaşlarımızın alışverişlerini yapıyorlar. Bunun yanı sıra Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz halkın bir arada yakın bir mesafede olmamaları için bazı alanlardaki bankları söküyorlar. Başka bir ekibimiz kamu kurumları ve toplu kullanım alanlarını devamlı bir şekilde ilaçlıyorlar. Tüm bu çalışmalar sürerken biz de bu çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bu süreç boyunca hem çalışanlarımız hem de vatandaşlarımız ile sürekli iletişim içerisindeyiz. İlkadım Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 24.03.2020 19:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cengiz ATALAY 2020-03-24 20:06:20

Şu sökülen bankalardan iki tane köye lazım dı evin önüne hayır olur

Avatar
Cemal 2020-03-24 23:28:26

Sayın başkanım bir tane de benim evin önüne lazım! 4 oyum var!

Avatar
Levent 2020-03-25 01:57:45

İlkadım belediyesi tarafından banklar konulmadı.İlkadım dan şu ana kadar hizmet görmedik.Banklar aynı yerine hastalık biter bitmez misliyle tekrar konulmalıdır.

Avatar
Samsun'u sevmeyen adam 2020-03-25 10:46:11

Oturun evinizde,Ne banki hala!