banner388

İlkadım'da 7 mahallede pazar kuruldu

Samsun'un İlkadım ilçesinde, sokağa çıkma yasağı gelmesiyle beraber vatandaşların mağduriyetini önlemek için 7 mahallede pazar kuruldu.

İlkadım'da 7 mahallede pazar kuruldu

Samsun'un İlkadım ilçesinde, sokağa çıkma yasağı gelmesiyle beraber vatandaşların mağduriyetini önlemek için 7 mahallede pazar kuruldu.

13 Nisan 2020 Pazartesi 21:07
İlkadım'da 7 mahallede pazar kuruldu


Hafta sonu uygulamaya giren sokağa çıkma yasağının ardından pazarların kurulmaması sebebiyle pazarcı esnafı mağdur oldu. Bu mağduriyeti önlemek için İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın talimatıyla bugün 7 mahallede pazar kuruldu. 

Zabıta ekipleripazar yerlerinde kalabalık olmaması nedeniyle pazar yerlerini denetim altında tuttu. 


Konuyla ilgili Necattin Demirtaş, “Korona virüsü ile mücadelemiz devam ederken en önem verdiğimiz durum hayatın akışını en doğru şekilde sağlamaya çalışmak. Bu düşünce ile hafta sonu uygulanan yasağın ardından pazarcı esnafımızdan gelen talep doğrultusunda kurulamayan pazarların Pazartesi günü kurulmasını sağladık. Böylece hem tezgahını açamayan esnafımızın mağduriyetini kaldırdık hem de vatandaşlarımızın alış-verişlerini en kolay yoldan yapabilecekleri imkanı sağlamış olduk. Halkımızdan talebimiz ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra evlerine en hızlı şekilde dönmeleridir” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İrfan 2020-04-13 23:25:33

ALLAH bu korona virüs'ü Dünyaya servis ederek insanlara bir uyarı bir mesaj veriyor aslında haddinizi bilin demek istiyor kendinize çeki düzen verin diyor ama maalesef insanlarımız Allah'ın vermiş olduğu bu gizli mesajı iyi okuyamadılar sanırım

Avatar
Tulin 2020-04-14 02:44:20

Bugün modern pazarının arka tarafı kurulu idi pazar ama gayet kalabalik sosyal mesafe bekçi zabıta polis yoktu denetkeyende yoktu yaşlı çoluk cocukda vardı ordaki bim ve şok hınca hınç dolu ve maske takmayan yine vardı marketin içinde 200 insan vardı kasada öyle bir kuyruk vardiki sosyal mesafeyi geçtim akraba olacak kadar yakindik samsun da onlem sifir nerde bu polis zabıta bekçi resiye mahallesi yavuz sokak taraflarına gelirse çocuk yaşlı kim ararsan var sınıfta kaldı samsun yonetimi

Avatar
Adam 2020-04-13 22:19:45

Yalan kardeşim. Seçme var, poşetleme yok. Kalabalık var. Herkes ölüme meydan okuyor. Önlem yok denecek kadar az. Meded ya maske...

Avatar
yalçın 2020-04-14 12:01:50

Samsun BBelediyesi ve İlkadım belediyesi ÇALIŞMIYOR. Zabıtalar ortada gözükmüyor.153 daha pazar yerlerini bilmiyor. Şikayet ediyorum Abi asri mezarlığı nerede diyor. Allahım bunların eline düşürmesin.

Avatar
samsunlu 2020-04-14 12:53:13

bravo başkan insanlar virüse kapılsın iç içe gezebilsin diye siz böyle her mahalle arasına halk pazarı kurun.neden özel ve güvenli pazar yerleri yapmıyorsunuz,aslında konu gayet açık başkan kendi ağzıyla söylemiş pazarcı esnafının mağduriyetini gidermek,kim virüs kaparsa kapsın siz pazarcı esnafının mağduriyetini giderdiniz ya sorun yok...