banner388
banner390
banner410
banner408

İlkadım'da 10 Binler Saf Tutacak

Samsun'un İlkadım Belediyesi Başkanı olan Erdoğan Tok, İlçe Müftülüğü beraberliğinde  Cumhuriyet Meydanı’nda bu sene 3.’sü gerçekleştirilecek “Seccadenle Gel” Kadir Gecesine  özel programa Tüm Samsun halkını davet etti.

banner269

İlkadım'da 10 Binler Saf Tutacak

Samsun'un İlkadım Belediyesi Başkanı olan Erdoğan Tok, İlçe Müftülüğü beraberliğinde  Cumhuriyet Meydanı’nda bu sene 3.’sü gerçekleştirilecek “Seccadenle Gel” Kadir Gecesine  özel programa Tüm Samsun halkını davet etti.

30 Haziran 2016 Perşembe 11:57
İlkadım'da 10 Binler Saf Tutacak

İlkadım Belediyesince yapılan Komşu İftarları hızlarını hiç kesmeden devam etmekte. Komşu iftarları genelinde Adalet Mahallesinin sakinleri ile beraber olan ve vatandaşlarla muhabbet eden Başkan Tok, iftar yerinde büyük çoşkularla karşılandı. Vatandaşların iftar programlarını düzenlemesi nedeni ile Başkan Tok’a teşekkürlerini sunmasından sonra Tok, “Ramazan’ın şu son zamanlarına gelmenin üzüntüsü ile, Kadir Gecesi’ne kavuşabilmenin mutluluğu içindeyiz" dedi.
Tüm Samsun vatandaşlarını Kadir Gecesi düzenlenecek "Seccadenle Gel" etkinliğine çağıran İlkadım Belediyesi Başkanı Tok, “Ramazan ayının bu son günlerini tıpkı ilk gün ki gibi heyecan içerisinde geçiriyoruz. İlk günlerden beri bu güne halkımız ile beraber bir sofralarda birlikte aynı lokmaları paylaştık. İlk gün kendi ailemiz ile beraberdik. Ramazan’ın 2. gününden sonra ise komşu iftarlarımız genelinde mahallelerimizde vatandaşlarımız ile beraberdik, sohbet ettik derdimizi paylaştık. Bu Ramazan ayının güzelliğini hep beraber yaşadık. 2 senedir Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlemiş olduğumuz on binlerce kişinin aynı safta teravih namazı kıldığı ‘Seccadenle Gel’ Kadir Gecesine özel programda bütün samsunlu halkımızı davet ediyoruz. 2 sene kadar önce Samsun’da bir ilki başlatarak gerçekleştirdiğimiz etkinliğimiz çok büyük ilgi görüyor. Gerek düzenlenmiş olan ramazan etkinlikleri gerekse komşu  iftar programları ile birlikte İlkadım’da ramazan harika geçiyor. 1 Temmuz Cuma günü Kadir gecesi etkinliği kapsamında Belediye olarak tekrar Samsunlulara akıllarından çıkmayacak güzel bir gece yaşatacağız. Çok değerli hocalarında katılım sağlamaları ile Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek olan Seccadenle Gel’ Kadir Gecesine özel programda tüm halkım davetli. Yapılacak olan Kur’an ziyafetinin sonrasında binlerce kişininde aynı yerde beraber teravih namazını kılacak olması mutluluğu içindeyiz. Bu güzel ve özel gece sonrasında Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in Sakal-ı Şerif’i halkın ziyaretine sunulacaktır. Hiç unutulmayacak olan bu gece vatandaşlarımız tarafından kaçırılmaması gerektiğini önemle rica ediyorum. Şimdiden bütün Samsun halkımızın Kadir Gecesini Kutluyor güzel geçmesini temenni ediyorum''
 dedi.

Son Güncelleme: 30.06.2016 12:30
Anahtar Kelimeler:
Saf10binlerKadir Gecesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.