banner388

İlkadım, çiçeklerle renklenecek!

İlkadım Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'yle beraber kışa hazırlık yapıyor. İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; "100 bin adet çiçekle kentimiz güzelleşecek." dedi.

İlkadım, çiçeklerle renklenecek!

İlkadım Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'yle beraber kışa hazırlık yapıyor. İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; "100 bin adet çiçekle kentimiz güzelleşecek." dedi.

27 Ekim 2019 Pazar 16:12
İlkadım, çiçeklerle renklenecek!

Kış mevsimi öncesinde hazırlıklara başlayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, kent peyzaj çalışmaları ve çocukların zaman geçirebileceği temiz ve düzenli oyun parklarına önem veriyor.  Park ve Bahçeler Müdürlüğü'yle birlikte titiz ve kapsamlı bir hazırlık süreci başlatan Demirtaş, özellikle kent merkezinin çehresini değiştirecek ve kış aylarında şehre renk katacak çalışmalar için hazırlıkların tamamlandığı bildirildi.

En kısa sürede tamamlanacak

Çevre, peyzaj düzenlemelerinin ve park çalışmalarının hızlanması yönünde talimatlar verdiğini söyleyen Demirtaş; "Özellikle çocuklarımızın oynayacağı, güzel zaman geçirebileceği temiz ve güvenli alanlar oluşturmak için büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından yürütülen çalışmalar şehrimizin merkezi İlkadım'a yakışan bir çevre oluşturmak için titizlikle yürütülüyor. kent peyzajına renk katacak çalışmalarımızı tamamlamış durumdayız. Önümüzdeki günlerde personellerimizce yapılacak dikim işleri ile çalışmalarımızı halkımızın hizmetine sunmuş olacağım. Diğer yandan yeni park alanları belirleme ve projelendirme çalışmalarımızda aralıksız sürmekte. Şu an 10 ayrı noktada park ve dinlenme alanı projelerini tamamlamış durumdayız. Bu projelerimizi de halkımızın hizmetine en kısa sürede sunacağız." dedi.

Hem ilçede kullanılıyor, hem de satılıyor

Kış mevsimine hazırlık çalışmalarını çiçekleri dikebilecek hale getirdiklerini belirten İlkadım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Alaattin Er; "Kış mevsimine hazırlık çalışmalarımızı başlatarak belediyemize ait seramızda kendi personelimiz ile tohumdan başlayarak çiçeklerimizi dike bilecek hale getirdik. Bunun yanı sıra yine kendi personelimizle tohumlama ve çelikleme yöntemleri ile çok sayıda bitkiyi yetiştirerek hem ilçemiz için kullanıyor hem de vatandaşımız için satışa sunuyoruz. Piyasa şartlarına göre çok uygun fiyatlarla kar amacı gütmeden sağlıklı bitkilerimizi halkımızla buluşturuyoruz. Bunun yanı sıra ürettiğimiz çiçek, fidan ve çalı grubu bitkilerimizi kamu kurumları, ibadethane ve okullarımıza ücretsiz olarak kendi personelimizle yerini hazırlayıp dikim işlemini yapıyoruz. Bu çalışmalara paralel olarak çocuk oyun alanlarının bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyor ve yeni sezon için belirlenen alanlara projelerimizi hazırlıyoruz." diye konuştu.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsunlu 2019-10-27 18:40:13

Biraz değişik bir şeyler yapmak lazım. Çöp toplama ve çiçek dikme yada yol yamamak ile olmuyor bu işler.

Avatar
Hakan erdal 2019-10-27 21:37:34

Çiçeki böceki birakin kış geldi.. az kafa işler yapın da bırakın muhtarlık işleri yıllardır oralardasiniz az kabugunuzdan çıkın be

Avatar
Gözde 2019-10-28 12:06:39

Tabiki çiçekleri dikin ama ondan önce lütfen yolları düzeltin.
Kalkancı mahallesindeki yollar ÇOK kötü. Asfalt hep yamalı ve kaldırımlarda öyle.
Bisiklet sürmek zor hele ki çocuk arabasını kullanmak çok daha zor.
Lütfen ilgilenin.