banner388
banner390
banner410
banner408

İlkadım Belediyesini MHP kazanacak

Samsunhaber.com'u ziyaret eden MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, 2019 seçimleri için çalışmalara başladıklarını, belediye seçimlerinde kaybettikleri ilçeleri de tekrar kazanacaklarını ifade etti.

banner269

İlkadım Belediyesini MHP kazanacak

Samsunhaber.com'u ziyaret eden MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, 2019 seçimleri için çalışmalara başladıklarını, belediye seçimlerinde kaybettikleri ilçeleri de tekrar kazanacaklarını ifade etti.

18 Ekim 2017 Çarşamba 17:58

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, İl Başkan Yardımcıları ve il yönecileri Samsunhaber.com'u ziyaret etti. Genel yayın Yönetmeni Erdal Şancan ile Samsun'un sorunları üzerine sohbet eden Tekin, daha sonra Haber Müdürümüz Nevin Aydoğan'ın sorularını yanıtladı.


"İlkadım'ı geri alacağız"

2019 seçimleri için çalışmalara başladıklarını belirten Taner Tekin, "MHP olarak geçmişte Samsun'da birçok belediyeyi aldık yönettik. Farklı dönemlerde de olsa Çarşamba, Salıpazarı, Ayvacık, Canik, İlkadım, Bafra, Alaçam, Kavak, Asarcık, Ladik ve Havza'yı yönettik. Bunlara baktığımızda şimdiye kadar kazanamadığımız ilçe sayısı 4-5 tane. Kazanamadığımız ilçelere baktığımızda ise hep ikinci parti koumunda olmuşuz. Yani alternatif olmuşuz. Bu da demek oluyor ki MHP 17 ilçeyi de kazanabilme potansiyeline sahip. Samsun'un hak ettiği hizmete kavuşabilmesi için önce kaybettiğimiz belediyeler olmak üzere Samsun'daki tüm belediyeleri kazanmak niyetindeyiz. Diğer belediyelerin hepsini kazanmaya çalışacağız ama, İlkadım'ı alacağız. İlkadım'ı MHP olarak bir dönem daha özlenen hizmetle buluşturacağız." dedi.


"MHP zayıflamamıştır, aksine gücüne güç katmıştır"

Meral Akşener'in kuracağı yeni partinin MHP'ye zarar veremeyeceğini belirten Tekin, " Herkes siyasi parti kurabilir. MHP köklü bir siyasi parti, bunlardan etkilenmez. Partimizin kapısı şerefli Türk milletinin her bir ferdine açıktır. Partimize katılan yeni üyelerimiz olduğu gibi, istifa edip başka partilerde siyaset yapmayı  tercih edenler de olmuştur. Gelene de gidene de kapımız açıktır. MHP'den son 4 yıl içinde istifa edenlerin sayısı toplam 200 civarındadır. Göreve geldiğimiz son 1,5 yıl içerisinde partimize katılan yeni üye sayımız ise 2000 civarındadır. Yani MHP zayıflamamıştır, aksine gücüne güç katmıştır. Anketlere çok takılmıyoruz, çünkü özellikle bu dönemlerde yapılan anketlerin algı oluşturmak amacıyla yapıldığına inanıyorum. Asıl anket, geçmişte gidipte istediğimiz sıcaklığı alamadığımız birçok köyde, kasabada, ilçede vatandaşın boynumuza sarılarak " Allah sizden ve genel başkanınızdan razı olsun, ona çok selam söyleyin. Gecemiz, gündüzümüz ona dua etmekle geçiyor. İyi ki o vardı, iyi ki 15 Temmuz'da o duruşu sergiledi. Biz sadece dua etmekle kalmayıp önümüzdeki seçimlerde size oy vereceğiz " deyip bize gözyaşlarıyla sarılan o amcaların, o teyzelerin gözyaşlarıdır." dedi.

Son Güncelleme: 18.10.2017 18:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yilmaz.l 2017-10-18 21:08:27

Mhp bittiğinin hic farkında değil.okadarlaf sőylediniz akp ye sonra yuttunuz onları.şimdi herşeyde berabersiniz.benden daha mhp'ye oy yok.benim gőzűmde mhp bitmiştir.

Avatar
Asan 55 2017-10-18 22:23:22

Diğer ilçeleri bilmem ancak İlkadım'da Ak partiden Tok tekrar aday gösterilirse MHP İlkadım'ı kesin alır...

Avatar
bünyamin 2017-10-19 02:45:16

ATAKUMU'DA BİZE HUZURU KİM GETİRECEKSE o alsın işagalcilerden sahili
temizleyip sukuneti sağlıcak birisi oylarımza talipol sun

Avatar
Şevki Akal 2017-10-18 18:56:05

Vallahi o dediğin zor ilkadım da ikamet eden chp liler in sayesinde mhp kazanıyordu fakat geçen seçimdeki atakum kazığınız hala unutulmadı akp kazansın daha iyi

Avatar
ilkadım 2017-10-18 20:23:20

2019 MİLLETVEKİLİ SEÇİMLERİNDE İLK İKİDE MÜZAFFER CANDEMİR GÖRMEK İSTİYORUZ.. BEN SAMSUN İKİ BANKO OLUR

Avatar
misafir 2017-10-19 08:49:05

elinizde olanı kaybetmeyinde size yeter

Avatar
Güngör 2017-10-19 18:35:22

INŞALLAH MHP GÜZEL SAĞLAM ADAY GÖSTERİLİR MHP İLKADIMI ALIR.