banner388

İlkadım Belediyesi'nden yardım eli

İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Koordinasyon Merkezi veren el alan elden üstündür anlayışı ile ihtiyaç sahiplerini sevindirerek adeta yaraları sarıyor. 

İlkadım Belediyesi'nden yardım eli

İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Koordinasyon Merkezi veren el alan elden üstündür anlayışı ile ihtiyaç sahiplerini sevindirerek adeta yaraları sarıyor. 

05 Ağustos 2020 Çarşamba 13:01
İlkadım Belediyesi'nden yardım eli

İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Koordinasyon Merkezi yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birini veriyor. Kullanılmayan ve atılacak ikinci eşyaları ihtiyaç sahipleri ile buluşturan Kadın Koordinasyon Merkezi herkese örnek oluyor. Yaşadığımız zor günlerde herkesi bu örnek dayanışmaya katılmaya çağıran İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Şu zor günlerde ihtiyaç sahibi insanlarımızın yanında olduklarımızı hissettirmek adına şimdi iyilik zamanı diyerek ilçemizde titiz bir çalışma sürdürüyoruz. Evinde eşyası olmayan, bizden yardım isteyen birçok vatandaşımız var. Bu isteklerini gerçekleştirmek için belediyemizin aracı olmasını sağlıyoruz” dedi.

"İHTİYAÇ SAHİBİNİ GÜLDÜRMEKTEN DAHA İYİ BİR HİZMET YOKTUR"

İnsanların önemsemediği eşyaların başkaları için hayati önem taşıdığını söyleyen ve paylaşmanın önemini vurgulayan  Başkan Demirtaş, “Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz, kurulduğu günden bu yana sosyal belediyecilik anlamında önemli çalışmalara imza atıyor. 2. el eşya yardımları da bu çalışmalardan yalnızca biri. İnsanı hele ki gerçek anlamda bir ihtiyaç sahibini güldürmekten daha güzel bir hizmet yoktur. Sizin önemsemediğiniz bir eşya başka biri için hayati önem taşıyor olabilir. Bunu gözardı etmeyen tüm vatandaşlarımızı ikinci el yardımlara destek vermeye davet ediyorum. Evinde kullanılabilir durumda olan kullanmadığı eşyası olan vatandaşlar 444 55 01’den dahili 1055-56 numaradan bizi arayarak bu eşyalarını verebilirler. Ekiplerimiz evlere kadar giderek bu eşyaları alıyorlar. Daha sonrasında temizletip, kullanılabilir duruma getiriyoruz. Herkesin evinde kullanmadığı eşyası vardır. Bu eşyaları atmak yerine paylaşabilirler. Yardım etmenin yanı sıra israfı da önlemiş oluruz. Koltuk, kanepe, halı, perde, beyaz eşya, giysi gibi birçok eşya yardımı bekliyoruz. Tüm İlkadımlıların bu destek çağrısını dalga dalga yayılan bir iyilik hareketine çevireceğinden şüphem yoktur. Çünkü paylaşmak bu toprakların genlerinde ve geleneklerinde vardır. Kullanmadıkları ya da atıl bekleyen eşyalarını vererek ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzlerini güldüren bununla birlikte ekonomimize de katkı sunan tüm vatandaşlarıma şimdiden şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
IlkadımSamsunSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.