banner388
banner390
banner410
banner408

İlkadım Belediyesi'nden "Sosyal Belediyecilik" hamlesi!

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzatabilmek için "Sosyal Belediyecilik Hizmetleri"ni özenle sürdürüyor.

banner269

İlkadım Belediyesi'nden "Sosyal Belediyecilik" hamlesi!

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzatabilmek için "Sosyal Belediyecilik Hizmetleri"ni özenle sürdürüyor.

04 Kasım 2019 Pazartesi 19:01
İlkadım Belediyesi'nden "Sosyal Belediyecilik" hamlesi!

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın büyük hassasiyetle yürüttüğü "Sosyal Belediyecilik Hizmetleri" için İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda; vatandaşların, özellikle mahalle muhtarlarının işbirliğinde, yardımla buluşmaları için yoğun bir çalışma yürütülüyor. İhtiyaç sahibi vatandaşların tespiti yapılarak yardım hizmetleri gerçekleştiriliyor.

"Yardımları sınıflandırıyoruz"

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın konuya büyük hassasiyet gösterdiğini belirten İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Cemalettin Çakır; "İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü olarak bütün ekibimizle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşarak sorunlarını çözüme kavuşturmak adına çalışıyoruz. Mahalle muhtarlarımızın iş birliği ile gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda muhtarımızın ihtiyaç sahibi vatandaş ve ailelere verdiği belge ile ilk olarak ihtiyaç durumuna göre yardımlarımızı sınıflandırıyoruz. İhtiyaç durumuna göre 1.,2.,3. Ve 4. sınıf olmak üzere değerlendirmemizi yaparak halkımıza sosyal belediyeciliğin gerektirdiği şekilde hizmetlerimizi sunuyoruz." dedi.

Gıda yardımı sağlanıyor

Vatandaşın ihtiyacını karşılamak için yürütülen projelerden bahseden Çakır; "Vatandaşımızın her türlü ihtiyacını karşılamak adına hizmete sunduğumuz Hayır Çarşımızda kıyafetten mobilyaya, beyaz eşyadan kırtasiyeye kadar birçok hizmeti güven ortamında halkımızla buluşturuyoruz. Belediyemiz imkanları dahilinde sunduğumuz hizmetlerimiz arasında yolda kalmış vatandaşlarımızın otobüs biletlerini temin ederek gidecekleri yere ulaştırmaktan, ihtiyaç sahibi olduğuna dair belgelendirdiğimiz vatandaşlarımızın faturalarını ödemeye kadar her konuda vatandaşımıza fayda sağlamaya çalışıyoruz. Diğer yandan askıda ekmek uygulamamız devam etmekte ve yanı sıra gıda kartı ile ihtiyaç sahibi ailelerimize gıda yardımı sağlıyoruz. Hayır çarşımızda bize ulaştırılmış olan giysileri ayrıştırarak giyilebilir durumdaki kıyafetleri temizleyip, bakımını yapıp mağazamızda ücretsiz hizmete sunuyoruz. Bunun yanında mobilya ve beyaz eşya yardımları ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda yaşamaları için yoğun bir çaba ile çalışıyoruz" diye konuştu.

Demirtaş; "Vatandaşa destek olmanın güzelliğini yaşıyoruz."

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile unutulan yardımlaşma kültürünü İlkadım'da tekrar hayata geçireceklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; "Bizim yüzyıllara dayanan kültürümüzde her zaman var olan yardımlaşma ve dayanışma kültürümüzü Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'müz çatısı altında tekrar yeşertmek için çalışıyoruz. Hassasiyetle belirlediğimiz ve belediyemize başvuran ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayarak onlara bir destek olmanın güzelliğini yaşıyoruz. Hem ihtiyaçlarının giderilmesi hem de hayata yeniden katılarak başarılı birer birey olmaları adına yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Belediyemiz imkanları dahilinde tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın hayatlarına dokunmaya ve sorunları birlikte çözmeye devam edeceğiz" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsun 2019-11-04 20:41:33

Sayin Necattin Demirtaş samsun sokaklarında duyuyorum verdiğin sözleri tutmazsan halka gördüğüm kadarıyla sayın Erdoğan tok beyden beter ederler seni insan içine çıkamazsin seçim lerde verdiğin vaatlerı hatırla ben bilmiyorum herkeze ne sözü verdiniz ama unutmayın
Ki söyle bir durum var bundan sonra aday olsanız bile kazanma şansınız hiç yok dürüst başkan numaraları ni bırakın yemiyor seni kötünün iyisi olarak seçtiler UNUTMAYIN SAYIN BAŞKAN SÖZ NAMUSTUR yanınızda otelleri gayri meşru işler yapriranlara ve kiblesi sasmis ahmet okuyucu ve adamlarına dikkat saygilar

Avatar
Murat 2019-11-05 11:30:49

Samsun rumuzlu katılıyorum
Çoğu mahallelerde çok vaatler verilmiş
Bundan sonra bende sanmıyorum siyaseti bu şekil bitirir sayın Erdoğan tok nasıl biri bilmiyorum ama sonuca verdiği sözleri tutup işçi alımı yapmış
Abez karşılaMamak lazım kim gelirse adamını alacak düzen böyle
Ama bu söylediğimi yapacak kapasitede bir başkan değil Necattin Demirtaş
Açık söylemek gerekirse PISIRIK
nereye çekersen oraya gider