banner388

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok koltuğu devretti

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle minik Çınar’a koltuğunu devretti.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok koltuğu devretti

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle minik Çınar’a koltuğunu devretti.

21 Nisan 2017 Cuma 16:22
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok koltuğu devretti

Samsun Haber - Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı nedeniyle Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencisi Çınar Soytürk’e temsilen devretti.

 
Makam koltuğuna oturan Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencisi Çınar Soytürk, ilk olarak talimat verdi. Çınar, her sokağa çocuk parkı yapılmasını istedi. 


İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Geleceğin büyükleri değerli yavrularımızın her birini ileride başarılı, bilim, ilim ve irfanla yoğrulmuş, vatanına faydalı bireyler olarak görmek için var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

Başkan Tok’un yerine geçen Çınar Soytürk’te, “Bizler için yaptığınız parkları kullanıyoruz. Erdoğan amca, bize yaptığınız her şey için teşekkür ediyorum.” diye açıklama yaptı.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili açıklama yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “23 Nisan hepimiz için büyük bir gurur günüdür. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bayramı olmasının yanında, milletimiz ve ülkemiz için tarihi bir dönüm noktasını ifade etmektedir. Bu vesileyle tüm hizmetlerimizi yavrularımızı gülümsetebilmek için planlıyoruz. Bu düşünceyle çok kısa bir sürede 43 park ve 10 halı saha yaptık. Mete Adanır Spor Salonumuz başta olmak üzere bütün kültür merkezlerimizde yüzlerce evladımız spor yaparak sağlıklı büyüyor. İLKEM Etüt Merkezlerimizde binlerce çocuğumuzu geleceğe hazırlıyoruz. Çocuklarımızı yarınlara donanımlı, her sene geleneksel hale getirdiğimiz kitap fuarları, geziler ve birçok sosyal aktivite ile özgüveni yüksek, dinine ve vatanına bağlı bireyler olarak yetişiyoruz. Çocuklarımıza verdiğimiz değerleri projelerimizde hayata geçiriyoruz.” Dedi.
 

Son Güncelleme: 21.04.2017 16:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.