banner388
banner390
banner410
banner408

İLKADIM AK PARTİ AİLESİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Gazi Sosyal Tesisleri’nde İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde AK Parti ailesini bir araya geldi.

banner269

İLKADIM AK PARTİ AİLESİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Gazi Sosyal Tesisleri’nde İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde AK Parti ailesini bir araya geldi.

20 Haziran 2016 Pazartesi 13:29
İLKADIM AK PARTİ AİLESİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı'nın organize ettiği iftar yemeğinde partililer ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Biz AK Parti ailesi olarak her zaman biriz, her zaman bütünüz” şeklinde konuştu.
AK Parti’ye gönül verenler, İlkadım İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen iftar yemeğinde bir araya geldi. İlkadım Belediyesi Gazi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen iftar yemeğine partililer büyük ilgi gösterdi. İftar programında AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, AK Parti İlkadım İlçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda parti mensubu yer aldı. Dostane bir ortamda geçen iftar yemeği öncesi partililere teşekkür konuşması yapan Ak Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, “Mübarek Ramazan ayında bu beraberliğimiz bu ilginiz bizleri heyecanlandırıyor. Allah teşkilatımızdan razı olsun iyi ki buradasınız iyi ki varsınız. Bir Ramazan akşamı yine bir aradayız yine yan yanayız. Rabbim niyetlerimizi kabul etsin. Tüm büyük Ak Parti ailesine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ AİLESİ'NİN NEFERİYİZ
AK Parti ailesi olarak her zaman bir arada ve yan yana olduklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Kıymetli AK Parti ailemiz Ramazan ayının bu güzel akşamında yine bir arada olmaktan mutluluk ve onur duyuyorum. Yine muazzam bir topluluk beraberlik var. Çünkü burası AK Parti ailesi bizim ailemiz. Her zaman biriz her zaman bütünüz. Burada bulunan mahalle başkanlarımıza teşkilat mensuplarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Her zaman canla başla yorulmadan sıkılmadan çalışarak bizleri yalnız bırakmadılar. İlkadım Belediyesi olarak bizlerde her akşam farklı sofralarda farklı mahallelerimiz ile orucumuzu açıyoruz. O kadar mutlu oluyoruz o kadar gururlu oluyoruz ki, bu gurur tüm yorgunluklarımızı üzerimizden söküp alıyor. Bu akşam bu salonu tıka basa dolduran ve birlik beraberliğimizden kardeşlik duygularımızdan ödün vermeden burada bulunan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 20.06.2016 13:33
Anahtar Kelimeler:
IlkadımPartiAkIftar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.