banner388

İlkadım'a Yeni Hizmet Binası

Uzun yıllardır iki farklı binada hizmet veren İlkadım Belediyesi tüm birimleri ile İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binasında İlkadımlılara hizmet vermeye başladı.

İlkadım'a Yeni Hizmet Binası

Uzun yıllardır iki farklı binada hizmet veren İlkadım Belediyesi tüm birimleri ile İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binasında İlkadımlılara hizmet vermeye başladı.

30 Haziran 2019 Pazar 18:31
İlkadım'a Yeni Hizmet Binası

Gazi Beldesi, Yeşilkent Beldesi ve İlkadım Beldesi'nin birleşimi ile Türkiye'de birçok ilden büyük bir ilçe olarak yıllardır iki farklı hizmet binasında hizmet veren İlkadım Belediyesi 1 Temmuz 2019 Pazartesi gününden itibaren Kadıköy Mahallesi, Ulugazi Toki Konutları önü, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında inşa edilen yeni binasında hizmete başlıyor.

DAHA HIZLI VE VERİML HİZMET OLACAK

Bir birine bağlı birimlerin farklı yerleşkelerde hizmet vermek zorunda olmasından kaynaklanan problemleri  ortadan kaldıracak olan yeni hizmet binasında, vatandaşların alacakları hizmetler de tek çatı altında toplanmış olacak. Birimlerin kendi arasındaki iletişimleri hızlanırken verim de artmış olacak.

DEMİRTAŞ; "YENİ DÖNEMDE YENİ HİZMET BİNAMIZ İLE HİZMET KALİTEMİZ ARTACAK"

Pazartesi gününden itibaren İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binasında vatandaşın hizmetinde olacaklarını dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; "İlkadım ilçemizde İlkadımlı hemşehrilerimize yakışır bir hizmet binasında Temmuz ayının ilk gününden itibaren hizmet vermeye başlıyoruz. İki farklı yerleşkede hizmet vermekten kaynaklanan aksaklıkları ortadan kaldırarak daha hızlı, verimli ve kaliteli hizmeti vatandaşlarımızla buluşturacağımız yeni binamızın ilçemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Vatandaşlarımız bundan sonra tüm işlemleri, talepleri ve önerileri için yeni hizmet binamızda misafirimiz olabileceklerdir." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
onur 2019-06-30 19:06:50

birimleri kendi aralarında teknolojik alt yapı ile bağlayamadınız, kalktınız taa ebesinin nikahına belediye binası yaptınız, vatandaşında oralara gelmesini talep ediyorsun, siz vatandaşdan uzaklaştınız, e bununda bir bedeli olacakdır elbette.

Misafir Avatar
samsunlu 2019-07-01 14:20:41 @onur

o binayı oraya Demirtaş yapmadı Erdoğan tok yaptı. Efendi yorum yazarken bir dikkat etttt

Beğenmedim! (0)
Avatar
Vatandaş 2019-06-30 22:49:56

Ak partili değilimde demirtaş başa geldiğinden beri hiç birşey yapmıyor sokaklarda gezip göz boyuyor bu binayı erdoğan tok yaptı sende hazıra konuyorsun kendin yapmış gibi bide pişkin pişkin avunuyorsun

Misafir Avatar
vatandaş 2019-07-02 00:21:38 @Vatandaş

Altından kalkamican işe girişmicen kardeşim ozaman erdoğan tokun yaptıklarının 4 te 1ini demirtaş yapamaz ki adam yapmayada devam ediyodu herşeye çare buldular ama nankörlüğe çare bulamadılar

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
ayakkabı kutusu 2019-07-01 18:19:38 @Vatandaş

hiç bir şey yapmıyor diyorsun da işler de aksamıyor yani rutin vazifeler yerine getiriliyor. Bir şey yapmasını beklerken neden yapamadığını da düşünmek gerek akapeli başkanın ne kadar büyük bir borç bıraktığını ve bu borcun belediyenin elini kolunu bağladığını bilmek gerek

Beğenmedim! (1)
Avatar
Canik 55 2019-07-01 13:07:25

İlkadıma Hayırlı Uğurlu Olsun.
Sayın Başkan Necattin Demirtaş tapudan bir kontrol ettirsin Haciz maciz olmasın oturduğu koltuğu icra memurlarına kaptırır maazAllah. Bunlardan her şeyi bekler olduk Vatandaş olarak.

Avatar
Samsun lu 2019-06-30 22:16:17

Ekmek satarız bol bol belediye önünü de halk ekmek

Avatar
cevdet 2019-07-01 00:20:43

eski gazi belediyesi ilk okul olsun sayın valim bölgedeki okullar çok kalabalık malun arı burnu tam güne gecemedi bu bina okul olursa ögrenciler buraya yönlendirilir hatta arı burnuna bağlı olsun ek bina olarak yazın tadilatını yapın ve okulu acın milli eğitim bu binayı satın alsın belediyeden

Avatar
Az bi dakka 2019-07-01 09:55:13

En pahalı materyallerin kullanıldığı ultra lüks bir bina olmuş neyle olmuş ? vatandaşın ödediği dolaylı vergiler ile.Halk için çalışacak adam seçeceğiz o da bizim paramızla bizi s.. sistemin baştan aşağı değişmesi lazım.Ah ulan çıkmadı ki komunist bi aday ona oy verelim :)

Avatar
çetin 2019-06-30 21:29:05

eski binalarda park sorunu yaşanıyordu yeni bina çok iyi oldu ulaşımda kolay hayırlı olsun..

Avatar
Sonsöz 2019-07-01 13:57:05

Abi herşeyi geçtim şu samsuna bir devlet hastanesi daha lazım bence.. Millet perişan oluyor araştırmalarda gazi devlette.. İnsana değer verin biraz, bir hayat kolay kazanılmıyor