banner388
banner390
banner410
banner408

İlk Tanıştıkları Yerde Evlenme Teklifi Etti

Bursa’da yaşamlarını sürdüren Ebru-Serhat Kalkan çifti, 4 yıl sonra Samsun’da ilk tanıştıkları yerde tekrar ilk gün ki heyecanı yaşadılar.

banner269

İlk Tanıştıkları Yerde Evlenme Teklifi Etti

Bursa’da yaşamlarını sürdüren Ebru-Serhat Kalkan çifti, 4 yıl sonra Samsun’da ilk tanıştıkları yerde tekrar ilk gün ki heyecanı yaşadılar.

03 Haziran 2016 Cuma 09:39
İlk Tanıştıkları Yerde Evlenme Teklifi Etti

Bursa’da yaşayan Ebru-Serhat Kalkan çifti Samsun’da başlayan birlikteliklerini evlilik teklifi ile taçlandırdılar. 2008 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde öğrenci oldukları zaman tanışan çift, 2012 yılında Bursa’da dünya evine girdi.
2010 yılında üniversiteyi bitirdikten sonra kendi şehirlerine dönen çiftin mutluluk hikayesi Samsun başta olmak üzere Bursa, Bolu, Ankara, İstanbul, Trabzon gibi birçok şehirde devam etti. Ayrı şehirlerde olmalarından ve kısa süreli görüşmelerinden dolayı bir türlü evlilik teklifi organizasyonu yapamayan Serhat Kalkan, evlendikten 4 yıl sonra 4. evlilik yıl dönümlerinde 750 km yol kat ederek hikayenin başlangıç noktası olan Samsun’da sürpriz bir evlilik teklifi yaptı.
Bursa’dan sabah saatlerinde uçak ile Samsun’a gelen çift, tanıştıkları yer, ilk buluştukları ve 2 sene boyunca unutulmaz anılara sahne olan yerleri gezerek akşam yemeği için Amisos Cafe-Restaurant’a geldiler. Eşinin önünde diz çökerek romantik evlenme teklifinde bulunan Serhat Kalkan “Sonsuz mutluluk için 4 yıl sonra bir kez daha evet der misin? Benimle evlenir misin?” diyerek eşine evlenme teklifini iletti. Sürpriz evlenme teklifi karşısında şaşkınlığa uğrayan Ebru Kalkan “Sonsuz mutluluk” için bir kez daha “Evet” dedi. 2 aydır bu organizasyonu yapmak için çaba sarf ettiğini belirten Serhat Kalkan, “Daha önce kimsenin evlendikten sonra evlilik teklifi ettiğini duymamıştım. Ben de eşime bu teklifi yapmamamın ezikliğini duyuyordum. Böyle bir organizasyonla evlilik yıl dönümümüzde evlilik teklifinde bulundum. Bence çok güzel oldu. Eşlerine evlilik teklifi etmeyen erkeklere örnek olduğumu düşünüyorum. Bence her eş evlilik teklif edilmeye değer. Evlenip de evlilik teklifinde bulunmayanlara örnek olduğumu düşünüyorum” dedi.
Bugünün evlilik yıl dönümü olduğu için bir sürpriz beklentisi içerisinde olduğu ifade eden Ebru Kalkan ise, “Bugün bir sürpriz bekliyordum ama evlilik teklifi beklemiyordum. Arkadaşlarım ve çevremdekiler bana ‘nasıl evlendiniz, nasıl evlilik teklifinde bulunuldu sana?’ diye sorduklarında hafif bir burukluk, eksiklik yaşıyordum. Eşime bu ince davranışından dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.
Mutlu çift, evlilik teklifinin ardından 2 yaşındaki kızları İpek ile birlikte bu ilginç hikayenin devamını yaşamak üzere akşam saatlerinde uçak ile yeniden Bursa’ya döndüler.


 

Son Güncelleme: 06.06.2016 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.