banner388
banner390
banner410
banner408

İlk Devre Golsüz Sona Erdi!

Kırmızı beyazlı ekip, Altınordu deplasmanında ofansif bir futbol sergiliyor.

banner269

İlk Devre Golsüz Sona Erdi!

Kırmızı beyazlı ekip, Altınordu deplasmanında ofansif bir futbol sergiliyor.

17 Mart 2017 Cuma 19:29
İlk Devre Golsüz Sona Erdi!

Samsun Haber- Kırmızı beyazlı ekip, Altınordu deplasmanında ofansif bir futbol sergiliyor. Her dakikası büyük heyecana sahne olan müsabakada Samsunspor, önce Kone daha sonra Göksu ile rakip kalede yüzde yüzlük gol pozisyonu yakaladı ancak bunları golle sonuçlandıramayınca ilk 45 dakika 0-0 tamamlamak zorunda kaldı.

SAMSUNSPOR ÜSTÜN OLAN TARAF

Samsunspor, Altınordu karşısında ilk 45 dakikayı rakibi karşısında 0-0'lık sonuçla tamamladı. Sahaya Tom Muyterks, Erkam, Abdülkerim, Ercan, Mustafa, Lumu, Hasan, Kenan, Murat, Kone ve Göksu onbiriyle çıkan kırmızı beyazlılar, oyunun üstünlüğünü eline geçirdi. Orta sahada Hasan Kılıç ile başlayan iki atakta Göksu ve Kone ile iki kez yüzde yüzlük pozisyonlar yakalayan Samsunspor, bu fırsatları gole çeviremedi.

Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.