banner388

İlk defa Samsun’da başlayan uygulamaya vatandaşların yorumu

Sağlıkta şiddeti önlemek için, artık hastanelerde polis ekiplerinin dışında jandarma ekipleri de görev alacak. Biz de Samsunhaber.com olarak konuyla ilgili Samsunlulara sorular sorduk. Bakın ne cevaplar aldık.

İlk defa Samsun’da başlayan uygulamaya vatandaşların yorumu

Sağlıkta şiddeti önlemek için, artık hastanelerde polis ekiplerinin dışında jandarma ekipleri de görev alacak. Biz de Samsunhaber.com olarak konuyla ilgili Samsunlulara sorular sorduk. Bakın ne cevaplar aldık.

30 Temmuz 2018 Pazartesi 19:16
Samsun Haber - Sağlıkta şiddetin önüne geçebilmek için artık hastane polislerinin yanı sıra jandarma da görev yapmaya başladı. Uygulama Türkiye’de ilk defa Samsun’da başladı. Samsunhaber.com olarak mikrofonumuzu Samsun halkına uzattık ve uygulamayı nasıl bulduklarını sorduk.

“Ancak eğitimle çözülür”

Samsunlular polisin yanı sıra jandarma ekiplerinin de hekime şiddet konusunda etkili olabileceğini söyledi. Vatandaşlar, polis ile jandarma ekiplerinin haricinde hastanelerde hekime ve sağlık çalışanına şiddet her ne olursa olsun tamamen düzelmez, ancak eğitimle düzelir dedi. Samsunlu vatandaşlar doktora ve sağlık çalışanlarına yapılan şiddeti doğru bulmadıklarını ifade ettiler.

Haber: Müberra TAŞÇI/ Kameraman: Gökhan ALTANSOY
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2018-07-31 08:11:40

Neden ilk samsundan başladığını merak eden varmı?
Birde hastanedeki ozel guvenlikleri iptal edin yerine jandarma polis alın o zaman

Avatar
Ahmet Arif 2018-07-31 00:30:05

Valla bende sağlıkçıyım ve doktor milletini çok iyi biliyorum. Bazen fazlasıyla hak ediyorlar yapılanları. Doktorum ve ben ne dersem o olur havasındalar... Ve herşeyi çok iyi bildiklerini, hata yapmayacaklarını düşünüyorlar. Hatayı hep bizde arıyorlar. Nasıl bir kafa yapıları var anlamış değilim!.. Bize örnek yolluyor ve örnek uygun olmadığı için reddediliyor. Arkadaş arıyor neden red geldi diye soruyor ,halbuki sistemde neden reddedildiği görünüyor. Sebebini söylüyoruz ; cevap : Ben öyle olmadığından eminim. Be embesil ; biz sadist miyiz de uygun olan bir şeyi uygun değil diye reddedelim. Bu basit bir örnek. Önce doktorlar hasta psikolojisini anlayacak, karşısındakine ona göre davranacak.

Avatar
Hayati 2018-07-31 08:29:03

Polis, jandarma, hatta özel harekatçılarıda konuşlandırın, zırhlı araçlar falanda olsun. Şaka gibi...

Avatar
Halil er 2018-07-31 08:34:13

Bu millet polistende korkmaz oldu.asker dibcikleri olayları çözer.olay çıkaranların sgk tarafından bütğn ikişkileri kesikmeli.devlet tarafından aldıgı sağlık yardımı tamamen kesilmeli

Avatar
samsunlu 2018-07-31 08:38:23

yok AMK mevzi kazılıp mayın da döşensin...

Avatar
Mea 2018-07-31 11:18:18

Değil jandarma özel harekat de getirsen çözüm değil niye suçu vatandaş ta arıyorsunuz ki önce doktor u eğitin doktoru kimse kimseye bos yere saldırmaz doktorlar öncelikle vatandasa hizmet için orada olduklarını bilsinler sorun kalmaz zaten hani bir söz var ya vali olmuş sun diye adam doktor olmuş ama....

Avatar
BOZKURT ALİ 2018-07-31 13:02:40

ÇOK İSABETLİ BİR KARAR YANLIZ JANDARMALAR UYANIK OLMALI POLİS İN GAZINA GELİPTE OLDU BİTTİYE GETİRİP VATANDAŞI HAKİR GÖRMESİNLER ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNE HAYIR DİYORUM DOKTORDA BİZİM POLİSTE JANDARMADA ANLAYIŞ ŞART DİYORUM DUYARLI VATANDAŞLARA SELÂM OLSUN

Avatar
Tulay 2018-07-31 13:39:27

Kesınlıkle sıddetın her turlusune karsıyım hekıme olan sıddetede karsıyım hastalarımızın canlarını onlara emanet edıyoruz onlara cok sey borcluyuz ama
Bazı dr ların davranısları hastası olan ınsanlar zaten moralı bozuk pısıkolojık anlamda zor durumdalar
Bazı dr ların davranısları ınsanları tahrık edıcı karsısındakını azarlayarak asagılayarak
Zaman zaman bende bazıları zorla hakedıyor dıyorum ne yalan soyleyım
Yapandamı yaptırandamı hata ıyı anlamak lazım