banner388
banner390
banner410
banner408

İçişleri Bakanı Yardımcısı Ersoy, Samsun'da

Samsun'a gelen İçişleri Bakanı Yardımcısı Mehmet Ersoy önemli açıklamalarda bulundu.

banner269

İçişleri Bakanı Yardımcısı Ersoy, Samsun'da

Samsun'a gelen İçişleri Bakanı Yardımcısı Mehmet Ersoy önemli açıklamalarda bulundu.

01 Ağustos 2017 Salı 12:42
İçişleri Bakanı Yardımcısı Ersoy, Samsun'da

Samsun haber - Silivri İlçe Emniyet Müdürü 39 yaşındaki Hakan Çalışkan’ın intihar etmesinin ardından cenazeye katılmak için İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok Samsun'a geldi. Ersoy ve Altınok, Samsun Valisi Osman Kaymak'ı makamında ziyaret etti.

"EN AĞIR CEZA VERİLECEK"

Emniyete sızan FETÖ'cüler ile ilgili açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, “Emniyet Teşkilatımız, çok köklü ve güçlü bir teşkilattır. Bu teşkilatın içerisinde maalesef bir dönem elde ettikleri fırsatları çok iyi değerlendiren hainler, güçlü bir yapılanma içerisine girmişlerdi. 17-25 Aralık sürecinden itibaren başlatılan mücadele ve arkasından gelen kararlı siyasi duruşla beraber bugün Emniyet Teşkilatı, Türk milletinin en rahat güvenebileceği en rahat sırtını dayayabileceği bir teşkilat haline gelmiştir. Halen aktif görev yapan hiçbir emniyet mensubunun FETÖ veya bir başka ihanet çetesi ile herhangi bir ilgisinin olabileceğini tahmin etmiyoruz, düşünmüyoruz. Bütün bu dikkatimize rağmen gözden kaçırılanlar, kripto olmayı başarabilenler olmuş mudur? Elbette ki bu her zaman mümkündür. Tespit edildikleri takdirde onlar için de en ağır uygulamanın yapılacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın. Şu aşamada bizim bildiğimiz, tespit ettiğimiz, devletin tüm imkanlarıyla tespit ettiği tek bir FETÖ’cü olduğunu düşünmüyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 01.08.2017 15:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55samsun 2017-08-01 17:58:46

Hayır en ağır ceza dediğiniz ne müebbet hapis bu da onları beslemek demek.İdam etceksin en ağır ceza diyorsan