banner388
banner390
banner410
banner408

İbrahim Sandıkçı: "Canik'in evladı olarak hizmette ayrım gözetmeyeceğiz"

AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, " Kibirlenmeden, ayaklarımızın üzerine basarak şeffaf bir şekilde Canikli her vatandaşımızı kucaklayarak, kapımızı ve gönlümüzü herkese açarak, kardeşlik ikliminin hakim olduğu bir belediyecilik anlayışını ortaya koyacağız" ifadelerini kullandı.

banner269

İbrahim Sandıkçı: "Canik'in evladı olarak hizmette ayrım gözetmeyeceğiz"

AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, " Kibirlenmeden, ayaklarımızın üzerine basarak şeffaf bir şekilde Canikli her vatandaşımızı kucaklayarak, kapımızı ve gönlümüzü herkese açarak, kardeşlik ikliminin hakim olduğu bir belediyecilik anlayışını ortaya koyacağız" ifadelerini kullandı.

22 Ocak 2019 Salı 18:43


AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, AK Parti İlçe Başkanlığı'nda İlçe Başkanı Ercan Eler, teşkilat üyeleri, partililer ve vatandaşların katılımıyla basın toplantısı düzenledi.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, "Gönül belediyesi sloganıyla çıkmış olduğumuz yolda ilçemizde bayrağı daha ileriye taşıyacağız. Çalınmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız" ifadelerine yer verdi.

Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı ise düzenlediği basın toplantısında şu ifadelere yer verdi:

"Tevazu samimiyet ve gayret ile 'Önce millet, önce memleket' anlayışıyla çıktığımız 31 Mart 2019 yerel seçimleri partimizin yaptığı anket çalışmaları, temayül yoklamaları, parti teşkilatımız ve sayın Cumhurbaşkanımız AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyin tensipleriyle Cumhur İttifakı'nın Canik Belediye Başkan adayı olarak huzurlarınızda bulunmaktan onur duyuyorum.

Ben, Canik'in bir evladı olarak AK Parti'nin kuruluşundan beri teşkilatımızın bir çok kademesinde görev almış bir kardeşinizim, şimdi de Cumhur İttifakı Canik Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım.

Canik, Samsun'un Devgeriş deresiyle Mert Irmağı arasında Karadeniz'den içeri doğru uzanmış şirin bir yerleşim yeridir. Bu yerleşim yerinin her mahallesi ayrım gözetmeksizin hizmet alanımızdır. Türkiye'nin birçok şehri 25 yıldır aynı siyasi gelenekten gelen belediyeler tarafından kesintisiz bir şekilde yönetilmektedir. Bizler de Cumhurbaşkanımız AK Parti Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu yönetim anlayışını ve proje belediyeciliğini etkin ve verimli olarak sürdürmeye devam edeceğiz. Belediyeevlerinden, Başkonak'a, Devgeriş'ten Demirci'ye, Gaziosmanpaşa'dan Hacınaipli'ye, Yeni Mahalle'den Gödekli'ye kadar, Canik'imizin her köşesini daha ileriye taşımak için gece gündüz çalışacağız.

Tevazu samimiyet ve gayret ile "Önce millet, önce memleket" anlayışıyla çıktığımız 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde kibirlenmeden, ayaklarımızın üzerine basarak şeffaf bir şekilde Canikli her vatandaşımızı kucaklayarak, kapımızı ve gönlümüzü herkese açarak, kardeşlik ikliminin hakim olduğu bir belediyecilik anlayışını ortaya koyacağız. Canik'in evladı olarak 1400 yıllık kadim İslam Medeniyetinin ve 5000 yıllık Türk tarihinin tüm feyz ve bereketini Canik'imizin her bölgesine adaletli olarak dağıtacağız.

Mevcut Belediye Başkanımız 3 dönemde yaptığı işlerle Canik'e ivme kazandırmıştır. Yaptığı hizmetlerden dolayı başkanımıza ve ekibine teşekkür ederiz. Başkanımızın ve ekibinin bilgi ve tecrübelerinden mutlaka yararlanamaya devam edeceğiz.

2023 vizyonumuz doğrultusunda yeni dönemde Canik'imizi çevre dostu bir kent olarak ortaya çıkaracak projelerle Canik ilçemize ivme kazandırmaya devam edeceğiz. Canik'in evladı olarak herkesin mutlu olacağı belediyecilik hizmetini ayrım gözetmeksizin hemşerilerimize ulaştıracağız. Büyükşehir Belediyemizle el ele vererek kentsel dönüşüm anlayışı içerisinde çevre dostu Canik'te, mahalle kültürünü canlı kılan, "Komşusu açken tok yatan bizden değildir" hadisini şiar edinerek, komşuluk ilişkilerini daha da canlandıracak, güvenli şehircilik anlayışını ortaya koyacağız. Yaşadığımız şehirdeki sosyal belediyecilik anlayışını ön plana çıkartacak ihtiyaç sahibi bireyleri, engelli vatandaşlarımızı, çocuklarımızı, yaşlılarımızı ve tüm canlıları önemseyen projeleri sivil toplum örgütlerimizle birlikte ortaya koyacağız.

Belediyemiz altyapı, şehirleşme, eğitim, sağlık, sanayi ve üretim, sportif ve kültürel etkinlikler, sosyal dayanışma ve istihdam artırıcı çalışmalarla örnek belediye olacaktır.

Samimiyetle ve tevazuuyla herkesin rahat ulaşabileceği başkanlık anlayışımızla giydiğimiz bu ateşten gömleğin farkındayız. Emanet aldığımız bu görevin bilinciyle Cumhur ittifakı Canik Belediye Başkan adaylığımız Canik'imize hayırlı ve uğurlu olsun. Adaylığımızın teşkilatımıza, İlçemize Samsunumuza ve Ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor Hepinizi en içten dileklerimle selamlıyorum. Kurtuluştan şahlanışa Canik yine hazır."

Toplantı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Son Güncelleme: 22.01.2019 18:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cihan A. 2019-01-22 21:43:00

Konuşmanızın tam metni bu şekildeyse çok iç açıcı bir konuşma olmamış.
Takım tutar gibi parti tuttuğumuz için kazanmanız olası ama yerel seçim olduğu için ilçemize ne katacağınızı merakla bekliyorum çünkü konuşmanızda hep aynı şeyleri söylemişsiniz. Umarım İlçemizin insanları partiye değilde bize sunacağınız proje ve istihdam yaratacak fikirlere oy verir.

Avatar
samsun_55 2019-01-23 08:31:06

osman genç i çok arayacağız anlaşılan 2 kelime cümleyi de kağıtdan bakmadan telaffuz edebilseymiş iyiymiş!

Avatar
göktürk 2019-01-23 09:14:43

ey TÜRK milleti uyan artık...
yediğin bu kadar kazıktan sonra...
ekonomiyi iflasın, ülkeyi bölünmenin eşiğine getiren...
akp nin evliyasına oy yok...

Avatar
Eski konak sokak. 2019-01-23 11:44:51

Usta..35 Senedir Belediye evleri-Toptepe-Hasköy-Karşıyaka-Sondurak-Uludağ mahallerinde cirit attım.Seni hiç görmedim.Siz kimdiniz ?

Avatar
Göktürk 2019-01-22 20:38:02

Yav hehehe Yeter artık bıktık bıktık artık vAllahi

Avatar
Rermzi 2019-01-23 08:17:04

Bize Her Yer TRABZONNNNN.....

Avatar
trabzonlu 2019-01-23 11:59:06

ibrahim başkan, yakışır trabzon çaykaralıya vereceğim.

Avatar
Canikli55 2019-01-23 12:39:13

Kağıttan okumuş demişsin ya (!) konuşma metni ezberleyen siyasetçi mi gördün hayatında ? Metin bittikten sonra kağıttan ayrı konuşuyor dikkatle izle.