banner388

İbrahim Şahin Samsun'a Teşekkür Etti

Vali İbrahim Şahin, 27 gün boyunca Cumhuriyet Meydanı'nda süren demokrasi nöbetine katılım sağlayan bütün Samsun halkına teşekkür etti. 

İbrahim Şahin Samsun'a Teşekkür Etti

Vali İbrahim Şahin, 27 gün boyunca Cumhuriyet Meydanı'nda süren demokrasi nöbetine katılım sağlayan bütün Samsun halkına teşekkür etti. 

11 Ağustos 2016 Perşembe 16:21
İbrahim Şahin Samsun'a Teşekkür Etti

Samsun’un Valisi İbrahim Şahin yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere kullandı: "Ülkemizde 15 Temmuz tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nda başarısız olunan darbe ve ihanet girişiminin ilk gününden itibaren Samsun’un Cumhuriyet Meydanı’nda, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı sonucu nöbet bekleyen, vatanına ve milletine sahip çıkan bütün Samsunlu hemşerilerime teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan bu muazzam coşkuyu her akşam gerek görsel olarak, gerek yazılı kamuoyuyla paylaşmış olan, bölgesel ve ulusal basın mensuplarına çok teşekkür ediyorum. 27 gün boyunca Samsun ile tüm ilçe medyalarında demokrasi nöbetini devam ettirdik. Milli Mücadele şehrinin valisi olarak sizlerle onurlanıp, gururlandım. Cumhurbaşkanımızın talimatı ile hep beraber meydanlarda olduk. ‘Söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ inancını tüm dünyaya gösterdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın, ‘Bizleri bölmek için uğraşanlara, ayırmak isteyenlere karşı ‘tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ ifadelerini özellikle vurgulayarak, ülkenin yarınları bugünden daha da aydınlık olmasını temenni ederim; Gençlik Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a, Samsun’un milletvekillerine, Büyükşehir ve ilçe belediyesi başkanlarına, kaymakamlarımız, siyasi partilerin il başkanları, farklı görüşe sahip olmalarına karşın aynı inanç içerisinde birleşen her bireye, gençlerimize ve bütün Samsunlu halkımıza çok teşekkür ederim."
 

Son Güncelleme: 11.08.2016 16:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.