banner388

İbrahim Özyer, en son Samsunhaber.com’a konuştu

Geçirdiği trafik kazasının ardından tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İYİ Parti Samsun 2.sıra Milletvekili Adayı İbrahim Özyer, en son Samsunhaber.com'a açıklamalarda bulunmuştu.

İbrahim Özyer, en son Samsunhaber.com’a konuştu

Geçirdiği trafik kazasının ardından tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İYİ Parti Samsun 2.sıra Milletvekili Adayı İbrahim Özyer, en son Samsunhaber.com'a açıklamalarda bulunmuştu.

22 Haziran 2018 Cuma 10:12

Samsun haber - İYİ Parti aday tanıtımı için Ankara'ya giden İYİ Parti Samsun heyetini içinde bulunduğu araç 30 Mayıs tarihinde Kırıkkale Balışeyh mevkiinde şarampole yuvarlanarak kaza yapmıştı.

Yaralılardan İYİ Parti Samsun 2.sıra Milletvekili Adayı İbrahim Özyer Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Buradaki tedavisinin ardından İbrahim Özyer, Ankara'ya götürülerek Başkent Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Dün akşam saatlerinde ise alınan acı haberle İbrahim Özyer'in yaşam savaşını kaybettiği açıklandı.

UYAN SAMSUN'UN KONUĞU OLDU

İYİ Parti Samsun 2.sıra Milletvekili Adayı İbrahim Özyer geçirdiği acı kaza öncesi Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı'nın sunduğu Uyan Samsun programının canlı yayın konuğu olarak özel açıklamalarda bulunmuştu.

Son açıklamalarını Samsunhaber.com'a yapan İbrahim Özyer şunları söylemişti;

"GENÇLERLE İLGİLİ PROBLEMLER VAR"

"Vatandaşlarımız yanlış anlamasın ama şöyle bir sıkıntımız var. Anormal tekel ürünlerinin alınmasıyla birlikte insanların sorunları da yükseldi. Kötü anlamda bir sektör oluştu ve bunlar gençlerimizi zedeliyor. Bunlarla ilgili ciddi derecede tedbir alınması gerekiyor. İktidarın bu konuda çok eksik kaldığını görüyorum. Maalesef bir şeyin fiyatını çok yükselterek bazı şeyleri engelleyemiyorsunuz. Daha sonra sigara ve çay kaçakçılığı gibi sorunlar ortaya çıkmaya başlıyor. Bu konuda ciddi anlamda Samsun’da da gençlerimizle ilgili problemlerimiz. Gençlik Merkezi deyip bir bina yapıyorlar ama içinde ne olduğunu bilmiyorum. Gezip bu nedir diye bakacağım. Gençlik Merkezinin yerine mahallelerimizde çocuklarımızın gideceği spor salonları, yüzme havuzları gibi yerler yapılmalı."

"ADALETE GÜVENSİZLİK VAR"

İktidar bu kadar har vurup harman savurmasaydı daha sağlıklı bir nesil gelirdi diye düşünüyorum. Türkiye öyle bir tabloya geldi ki et, saman ve baklagilleri ithal ediyoruz. Türkiye’de şuan olağanüstü baskı ve adalete güvensizlik var. İnsanlar gergin ve bu anlamda ciddi hukuki sıkıntılarımızda var. Baskı nedeniyle insanlar bu durumu açık ve özgürce söyleyemiyor. Bu yüzden 24 Haziran’da sandıkta çok değişik sonuçlar çıkabilir."

Son Güncelleme: 22.06.2018 10:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.