banner388

Hoş geldin  Nadir Çiftçi 

Kırmızı beyazlılar, transfer döneminin sona ermesine günler kala Çaykur Rizespor'dan forvet oyuncusu Nadir Çiftçi'yi kadrosuna katarak hücum hattını güçlendirdi. 

Hoş geldin  Nadir Çiftçi 

Kırmızı beyazlılar, transfer döneminin sona ermesine günler kala Çaykur Rizespor'dan forvet oyuncusu Nadir Çiftçi'yi kadrosuna katarak hücum hattını güçlendirdi. 

01 Ekim 2020 Perşembe 20:38
Hoş geldin  Nadir Çiftçi 

TFF Birinci Ligi'nde hedefini Süper Lig olarak belirleyen Yılport Samsunspor, transferin bitimine sayılı günler kala Çaykur Rizespor'dan forvet oyuncusu Nadir Çiftçi'yi renklerine kattı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın Tomane'ye alternatif bir isim olarak alınmasını istediği tecrübeli forvet oyuncusunun yarın Samsun'a gelerek takımla beraber çalışmalara katılması bekleniyor. Kırmızı beyazlı ekibin yeni transfer Nadir Çiftçi'nin transferiyle ilgili detayları önümüzdeki saatlerde kamuyonu açıklaması bekleniyor. 

NADİR ÇİFTÇİ KİMDİR ?

Nadir Çiftçi, 12/02/1992 Elazığ doğumludur. Futbolcu hakkındaki kaynaklarda 1,87 boyunda ve 77 kg olduğu bilgisi yer almaktadır. Türk olmasının yanı sıra Hollanda vatandaşlığı da vardır. Nadir Çiftçi santrafor mevkisinde oynamaktadır, ayrıca yan mevki olarak sağ ve sol kanatta görev alabilir. Sağ ayağını kullanan Nadir, kariyerine ADO Den Haag U17 takımında başlamıştır. Bir dönem ülkemizde de top koşturan Nadir, Kayserispor, Eskişehirspor, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor forması giymiştir. 

ŞAMPİYONLAR LİGİ OYNADI 


 
Nadir Çiftçi, Celtic kulübü ile 2015/2016 sezonunda Şampiyonlar Liginde 6, UEFA Avrupa Liginde 3 olmak üzere 9 maça çıktı. Ayrıca 2016/2017 sezonunda da 2 Şampiyonlar Ligi müsabakasında forma şansı buldu. Tecrübeli futbolcu, Hollanda, İngiltere, Türkiye ve İskoçya’nın üst liglerinde top koşturdu. Nadir Çiftçi kariyerinin en iyi dönemini 2014/2015 sezonunda İskoçya Premiership ekiplerinden Dundee United takımında yaşadı. Nadir Çiftçi, 2014/2015 sezonundan Dundee United ile çıktığı 32 maçta 12 gol kaydetti.

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 01.10.2020 21:02
Anahtar Kelimeler:
SamsunsporNadirçiftçi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
takipci 2020-10-01 21:04:04

nadir iyi topçu tomana ile aynı ayarda