banner388

Hizmetler Ortak Akıl İle Daha Başarılı

Erdoğan Tok’un ev sahipliğini üstlendiği istişare ve değerlendirme toplantısı, İlkadım ilçe protokol ve yöneticilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Hizmetler Ortak Akıl İle Daha Başarılı

Erdoğan Tok’un ev sahipliğini üstlendiği istişare ve değerlendirme toplantısı, İlkadım ilçe protokol ve yöneticilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

14 Şubat 2017 Salı 18:03
Hizmetler Ortak Akıl İle Daha Başarılı

Ortak aklın önemine değinildi

Kente kazandırılabilecek değerler üzerinde durulan toplantıda koordineli ve istişareli bir şekilde çalışmanın önemi ön plana çıkarıldı. Sorunların çözümünde karşılıklı dialoğun önemli olduğunu söyleyen Erdoğan Tok, ortak fikir doğrultusunda kararların alnıp geleceğe adımlar atılmasını önemsediğini belirtti. Hizmetlerin daha da başarılı olmasında ana etkeni Erdoğan Tok, ortak akıl olarak belirledi.

Erdoğan Tok, İlkadımı kentin lokomotifi olarak görüyor

İlkadım Belediyesince yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirme yapan Erdoğan Tok, İlkadım ilçesini kentin lokomotifi olarak gördüğünü söyledi. Vatandaşların modern yapılarda yaşamasını sağlamak amacıyla önceliği kentsel dönüşüme verildiğini söyledi.

Verilen sözler yerine getiriliyor

Seçimler öncesinde verilen sözlerin tutulduğunu söyleyen Tok, üzerine yeni projeler ve hizmetler ekleyerek yatırımlarımıza devam ediyoruz. Derebahçe Sosyal Tesislerini çok kısa bir sürede halkımızın hizmetinize sunduk.

 Aynı anda birçok yerde yatırımlarımız devam ediyor, Türkiye'nin en büyük Gençlik Merkezi tamamlanmak üzere, Selçuklu mimarisi kullanılarak inşa edilen Karadeniz'in en büyük Camii ve Külliyesi hızla yükselmekte, yeni belediye hizmet binamızın da projesi tamamlanmış durumda, Fen İşleri Müdürlüğümüz kaldırım ve yol çalışmalarını İlkadım'ın dört bir köşesinde sürdürüyor ve tüm birimlerimizle vatandaşımıza hizmet için gece gündüz görev başındayız" diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İmarzede 2017-02-14 23:42:56

Verilen sözler tutulmadı yalan söylemesin